reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Bardzo dziękuję dziewczyny:) Wiecie, ja się nie denerwowałam, bo to usg w 13 wyszło super i wszystko na nim było tak jak powinno być - także przyjęłam niejako z automatu, że jest zdrowe i dobrze się rozwija, co się wczoraj po prostu potwierdziło.

Chciałam po prostu zaspokoić swoją egoistyczną ciekawość i cholera!! nie zaspokoiłam jej:) Czyli nadal muszę kupować rzeczy unisex:) Niby 20 tydzień mam za 2 tygodnie, ale mój lekarz jest w tym czasie niedostępny i usg połówkowe będę robić w 21 albo 22 - co oznacza 4 tygodnie czekania, a to wydaje mi się na chwilę obecną tak odległe jak nie wiem co:) Ogólnie jak myślę, że moja mama poznała moją płeć jak się urodziłam to jej szczerze współczuję:) Ale spoko, imiona mam jakby co i dla chłopca i dla dziewczynki:)

anirak moje 2 poprzednie ciąże to była KINDER NIESPODZIANKA tak z mężem chcieliśmy i było nam z tym bardzo dobrze :) Ale w tej ciąży chcieliśmy wiedzieć odrazu,i tak się nastawiliśmy i faktycznie dużo ciężej jest wytrzymać

To ja po tygodniu nieobecności, najpierw się pochwalę brzuszkiem :D
DSC_0180.jpg
powoli się zaczynam czuć ciążowo :D
Jutro połówkowe. Stresa mam.

Załączniki

• DSC_0180.jpg
    DSC_0180.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Maran-atha Oj już nie da się ukryć brzuszków:-) najgorzej boję sie lata i upałów co to będzie. Moja znajoma strasznie puchła....;-(

Do góry