reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Ja byłam mała a urodziłam się w terminie, więc mam nadzieję że córcia pójdzie w moje ślady i będę miała lekki poród :-D muszę się w końcu dowiedzieć jak duży i ciężki mój się urodził.. Oby nie ze 4 kilo :p

W końcu po ponad dwóch tygodniach aktualizacja brzuszkowa, wszyscy mówią że rosne, ja za bardzo nie widzę :p 20 tydzień i ok 2,5 kg na plusie

Załączniki

• 1432535295774.jpg
    1432535295774.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
U nas wszystko dobrze :)<br />
Marsjanki mają 210 i 225g. Ok 14cm. Łożysko ok. Przepływy ok. Szyjka piękna, długa i zamknięta. Ja na plusie mam +2.5kg. <br />
Usg polowkowe 16.06 :)<br />
Krew oczywiście z polipa. Wszystko tak puchnie i rośnie dodatkowo jest bardzo przekrwione, a dzieci są nisko ułożone i jak kopią to głównie właśnie w dół i pękają mi naczynka. Stad te moje plamienia. Oczywiście po usg dopochwowym tez krew na wkładce i na rękawiczce po badaniu tez była.<br />
Dziś mi lekarz powiedział, że fajnie będzie jeżeli donoszą do końcówki września. Na ten termin celujemy co by dziewczyny były bezpieczne. Dziś kinderka jedna płci pokazać nie chciała. Ale nadal obstawiamy panienke.<br />
<br />
Dziękuję za kciuki :)

Kamilove - super informacja, zdrowe dorodne dziewczyny:)

Ja nadal nie mam czym się chwalić jeśli chodzi o brzuch, także nie wrzucam nowych zdjęć, bo dużo się ostatnio nie zmieniło, oprócz tego, że straciłam wcięcie w talii:) Ale Wam dziewczyny super brzuchy rosną!!

A jutro powinnam poznać płeć i już się nie mogę doczekać:)

Ja dzisiaj potwierdziłam chłopca... ale też dowiedziałam się o czymś bardzo niefajnym. Nie będę tu zaśmiecać wątku, więc utworzę nowy. Może ktoś będzie szukał informacji... :(

kamilove super że wszystko dobrze z dziećmi :-) a tych krwawień współczuje, musi to być neiprzyjemne i stresujące :-/
Malinka zgrabniutki brzuszek :-)
dreamgirl gratuluję synka! bidulko ale masz teraz stresów :-(

Jak pisałam na ogólnym u mnie nadal dziewczynka :-) waży 430g no i coś czuję ze bedzie duża bo wymiarowo idzie jak moje poprzednie dzieck a córkę rodziłam w 37 tc. i ważyła 3460g gdybym donosiła to naewno miałaby ponad 4 kg! Teraz też bym chciała rodzić takie 3,5 kg dziecko więc mam nadzieję że natura dopomoże wybrać odpwiedni moment :-)
Wszystkie narządy w porządku no i najważneijsze że mi gin dobrze szyjkę zbadał i zmierzył i jest wszystko ok bo srasznei się neipokoiłam, podejrzewał łożysko przodujące i dlatego robił mi dziś usg dopochwowo i pomierzył wszystko i odległość jest w normie a mówił że z biegiem ciąży jeszcze się będzie łożysko podnosić.

jestem w 21tc4d i z usg wychodzi tak samo, termin wg usg na 30.09
a no ijestem 3,5 kg na plusie

reklama
Super :) Dużo już waży, ja dokładną wagę poznam jutro, bo mój gin ma lepszy sprzęt niż w Medicover :) Także się pochwalę na pewno.

Do góry