reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Xmamuska, gratulacje :) Fajnie, że Wam się marzenie spełniło :)

Ja dziś byłam na trzecim usg połówkowym :p specjalnie do Krakowa po to przyjechałam, bo tu mam GENIALNĄ specjalistkę od usg. Warto było bo bardzo dokładnie Karola zbadała i obejrzała z każdej możliwej strony ;)
Dziś mój Synek waży już 475g!
A oto On <3

Śliczne zdjęcie

Dolga pięknie rośniesz !!

Mi już zaczyna bardzo dokuczać kręgosłup,mój T. się śmiej i mówi na mnie emerytka :D i pyta co będzie za 2 miesiące

Annie ale Karolek ma problemów ;) Śliczne zdjęcie i jakie wyraźne,mi lekarz powiedział że przez moją tkankę tłuszczową zdjęcia są mniej wyrażne te z 3 i 4D :zawstydzona/y:

Wróciłam niedawno z usg i wychodzi. Po dzisiejszym badaniu wychodzi ze bedzie dziewczynka. Wszystko w porządku,termin porodu wy wychodzi na 8.10, mała waży 333 g zdjęcie nie jest najlepsze bo niunia strasznie się wiercila ale najważniejsze ze zdrowa :)

Załączniki

• 1432321608592.jpg
    1432321608592.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 263
Oto fotka mojego syneczka <3 na monitorze tak dużo było widać a teraz nie ma z czego wybrać :p wrzucam głowę (pomiar kości nosowej), ach i mój synek waży 316 g, to chyba jakoś mało w porównaniu do Waszych dzieci.

Załączniki

• 1432323036072.jpg
    1432323036072.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 200
gratuluję pięknych zdrowych dzieciaków! Ja wreszcie się dowiem za tydzień z hakiem czy pójdę za modą na chłopców czy dorzucę jeszcze jedną córe do babinca :)(

karo ekstra brzusio :)

reniam ojej zazdroszcze tej dziewuszki :)

Annie super fota :) a na kiedy ty masz termin, okropnie duzy ten Twoj Karolek :)

busia niee noo kolejna mi świeci dziewczynka, ech... chyba sie nie przyzwyczaje do tej mysli o chłopcu :(

Annie super fota :) a na kiedy ty masz termin, okropnie duzy ten Twoj Karolek :)

Termin z OM 3.10, z usg 26.09. Też mnie niepokoi wielkość tego chłopca ;) Ale może być duży po mnie...ja jak się urodziłam ważyłam 4.300 i miałam 60 cm :/
Moja Hania była "normalna" 3.300 i 55 cm.
Zobaczymy co to będzie, ale jeśli ma być taki duży to chyba się zdecyduję ba cc :(

reklama
ja też liczę na dziecko do 55cm i 3,5kg ze względu na lekki poród i te piękne ciuszki które mam w rozmiarze 56 :D

Do góry