reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Xmamuska, gratulacje :) Fajnie, że Wam się marzenie spełniło :)

Ja dziś byłam na trzecim usg połówkowym :p specjalnie do Krakowa po to przyjechałam, bo tu mam GENIALNĄ specjalistkę od usg. Warto było bo bardzo dokładnie Karola zbadała i obejrzała z każdej możliwej strony ;)
Dziś mój Synek waży już 475g!
A oto On <3

Śliczne zdjęcie

Dolga pięknie rośniesz !!

Mi już zaczyna bardzo dokuczać kręgosłup,mój T. się śmiej i mówi na mnie emerytka :D i pyta co będzie za 2 miesiące

Annie ale Karolek ma problemów ;) Śliczne zdjęcie i jakie wyraźne,mi lekarz powiedział że przez moją tkankę tłuszczową zdjęcia są mniej wyrażne te z 3 i 4D :zawstydzona/y:

Wróciłam niedawno z usg i wychodzi. Po dzisiejszym badaniu wychodzi ze bedzie dziewczynka. Wszystko w porządku,termin porodu wy wychodzi na 8.10, mała waży 333 g zdjęcie nie jest najlepsze bo niunia strasznie się wiercila ale najważniejsze ze zdrowa :)

Załączniki

• 1432321608592.jpg
    1432321608592.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 82
Oto fotka mojego syneczka <3 na monitorze tak dużo było widać a teraz nie ma z czego wybrać :p wrzucam głowę (pomiar kości nosowej), ach i mój synek waży 316 g, to chyba jakoś mało w porównaniu do Waszych dzieci.

Załączniki

• 1432323036072.jpg
    1432323036072.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 87
gratuluję pięknych zdrowych dzieciaków! Ja wreszcie się dowiem za tydzień z hakiem czy pójdę za modą na chłopców czy dorzucę jeszcze jedną córe do babinca :)(

karo ekstra brzusio :)

reniam ojej zazdroszcze tej dziewuszki :)

Annie super fota :) a na kiedy ty masz termin, okropnie duzy ten Twoj Karolek :)

busia niee noo kolejna mi świeci dziewczynka, ech... chyba sie nie przyzwyczaje do tej mysli o chłopcu :(

Annie super fota :) a na kiedy ty masz termin, okropnie duzy ten Twoj Karolek :)

Termin z OM 3.10, z usg 26.09. Też mnie niepokoi wielkość tego chłopca ;) Ale może być duży po mnie...ja jak się urodziłam ważyłam 4.300 i miałam 60 cm :/
Moja Hania była "normalna" 3.300 i 55 cm.
Zobaczymy co to będzie, ale jeśli ma być taki duży to chyba się zdecyduję ba cc :(

reklama
ja też liczę na dziecko do 55cm i 3,5kg ze względu na lekki poród i te piękne ciuszki które mam w rozmiarze 56 :D

Do góry