może nadmiar barwników?
Albo JAKOŚĆ użytych barwników- są też barwniki toksyczne- np chińskie (pamiętacie aferę z wycofywanymi talerzykami z melaminy produkcji Made in China ? )-horror co się dzieje.
Ja też na etapie szukania pościeli. Feretti Gluck mnie powala pięknem ale i ceną-i im dłużej myślę tym bardziej mi szkoda na to kasy. Skłaniam się ku naszemu polskiemu producentowi, http://allegro.pl/6ele-posciel-hafty-100x135-milpol-i1951191807.html
Full wypas za dobrą cenę. Tylko oczywiście mam problem ze zdecydowaniem się na jakiś kolor/wzór. Jak Wam się podoba?
Dla Jakubka miałam tez polską z tych kolorowych np # 6-cz.POŚCIEL/POŚCIELE 90x120 PRODUCENT # (1951370774) - Aukcje internetowe Allegro i rewelacyjnie się sprawdziła - po kilku latach sprzedałam jak nową:-) Choć kuszą te CEBE czy FERRETTi . Tylko tak im dłużej dumam nad tą pościelą i wertuję to zastanawiam się czy to dobrze dla maluszka taki gruby ten ochraniacz- przecież to chyba nie przepuszcza powietrza, a wojny to nie będzie mi mam nadzieję uprawiał w łóżeczku to się chyba nie poobija o "zwykły">
A co wogóle sądzicie o baldachimach?