reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, mam do Was prośbę. Jestem na etapie szukania pościeli do łóżeczka:),przeglądam na allegro, ale jest taka różnorodność. Chciałabym już kupić większy zestawik-pościel z poszewkami, ochraniacz na szczebelki itp. Ceny też są różne, znalazłam coś takiego :POŚCIEL7-EL 120X90 PRODUCENT!!! CZARKAZ (1946601797) - Aukcje internetowe Allegro, ale mam obawy że po pierwszym praniu zrobi się brzydko mówiąc szmatka.
Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, u którego kupowałyście i wiecie, że pościel jest dobra gatunkowo. Mój A. mówi, że cenowo mam nie oszczędzać, bo oszczędziłam na pieluszkach tetrowych i po pierwszym praniu się zrobiły...- nie będę pisać brzydko:-D.
Z góry dziękuję:-)

Niki my dla Fabianka kupowaliśmy pościel raczej z tych tańszych-cały komplet,wkłady,poszewki,ochraniacz,baldachim.Była już prana sto tysięcy razy i nic jej nie dolega;-) Wrzucałam ją zawsze normalnie do pralki i ani nie wyblakła ani nic.

ja na razie pościeli nie kupuję. Nie będzie używana teraz a nie mam miejsca, żeby mi mogła zalegać. Poza tym chyba siostra ma dla mnie pościel z Ikei po jej synku (swoją drogą chyba nawet ja mu ją kupowałam :) )

reklama
Do góry