reklama
niki222
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam do Was prośbę. Jestem na etapie szukania pościeli do łóżeczka,przeglądam na allegro, ale jest taka różnorodność. Chciałabym już kupić większy zestawik-pościel z poszewkami, ochraniacz na szczebelki itp. Ceny też są różne, znalazłam coś takiego :POŚCIEL7-EL 120X90 PRODUCENT!!! CZARKAZ (1946601797) - Aukcje internetowe Allegro, ale mam obawy że po pierwszym praniu zrobi się brzydko mówiąc szmatka.
Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, u którego kupowałyście i wiecie, że pościel jest dobra gatunkowo. Mój A. mówi, że cenowo mam nie oszczędzać, bo oszczędziłam na pieluszkach tetrowych i po pierwszym praniu się zrobiły...- nie będę pisać brzydko.
Z góry dziękuję:-)
Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, u którego kupowałyście i wiecie, że pościel jest dobra gatunkowo. Mój A. mówi, że cenowo mam nie oszczędzać, bo oszczędziłam na pieluszkach tetrowych i po pierwszym praniu się zrobiły...- nie będę pisać brzydko.
Z góry dziękuję:-)
Niki- ja kupowalam u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i jestem zadowolona. Po praniu nic nie zblakla i jest bardzo ladna :-) 100% bawelna :-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Niki my dla Fabianka kupowaliśmy pościel raczej z tych tańszych-cały komplet,wkłady,poszewki,ochraniacz,baldachim.Była już prana sto tysięcy razy i nic jej nie dolega;-) Wrzucałam ją zawsze normalnie do pralki i ani nie wyblakła ani nic.
ewelina26k
Fanka BB :)
mnie sie bardzo ta pościel podoba DISNEY KPL POŚCIEL DZIECIĘCA 90X120 + GRATIS WYS. (1951012131) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem jak jakościowo no i dość droga
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
fakt,na to nie wpadłammoże nadmiar barwników?