reklama
Gośka szczerze mówiąc nie pamiętam, żebym kiedykolwiek jej używała.. wiem, że kiedyś kupiłam jak młoda miała jakiś katar czy coś, ale pamiętam też moment jak wyrzucałam prawie całe przeterminowane opakowanie
iga73 jak się lekarz nazywa?
iga73 jak się lekarz nazywa?
lajtway
Fanka BB :)
Gośka- a ja miałam 2 szt w sprayu i używam przy katarku. Czasem dzieci mają katarek np z powodu zbyt suchego powietrza- nam się zdarzyło w lecie przy upałach. Tylko raz miałam taką dużą a teraz sobie malutki atomizer kupiłam- dużo wygodniej się aplikuje. Ale to kupisz sobie w razie katarku, tak "na zaś" chyba bez sensu
Jak młoda dostała katarku to kupiłąm w aptece zestaw- sól w atomizerze, maść majerankową i kropelki na katar.
Za to tej do oczu nie miałam wcale- przemywałam buzię przegotowaną wodą
Jak młoda dostała katarku to kupiłąm w aptece zestaw- sól w atomizerze, maść majerankową i kropelki na katar.
Za to tej do oczu nie miałam wcale- przemywałam buzię przegotowaną wodą
Kasia_ZG
ja jak powiedziałam mojej mamie że muszę kupić wodę morską i sól fizjologiczną to moja mamcia powiedziała tak " dziecko kochane ale po co? buziaczka przemywasz przegotowana wodą a nosek czyściłam Wam podczas kąpieli, wystarczyło że troszkę wody z mydełkiem wam przytknęłam do noska i pięknie kichaliście i sobie czyściliście noski" i tu jest sporo prawdy, wiecie sporo rzeczy co teraz młode mamy kupują to takie nowalijki ;-)
Anastazzja
o to i dla mnie bardzo przydatne informacje ja dziś dla Hanki kupiłam w pepco dwie pary śpiochów za 3.99 zł sztuka nie są piękne, ale mam dużo body, a mało spodenek/półśpiochów/śpiochów, więc stwierdziłam, że za te grosze to się przydać mogą, a jak nie to nie będę płakać poza tym kupiłam też kosmetyki dla młodej...i jak tak patrzę to zostało mi do zakupienia:
1) przewijak
2) fotelik (upatrzony już tylko czekam, aż go przecenią)
3) 2 piżamy (chcę dziś zamówić na allegro) o takie myślicie, że spoko? Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1923044282) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
4) szlafrok do szpitala (bo swojego domowego nie chcę zabierać) PROMOCJA!! !SZLAFROK DO SZPITALA ROZ.L/XL (1904357012) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
5) kapcie
6) ciepłą czapkę dla młodej
7) zakupy apteczne (mam już złożone zamówienie, ale czekam, żeby mi dosłali kartę zniżkową, ale do końca listopada mają czas)
8) mini produkty dla siebie
a słuchajcie jakieś podkłady dla dziecka trzeba kupować? bo gdzieś przeczytałam, ale zupełnie nawet nie wiem o co chodzi...
i to już chyba wszystko
a słuchajcie co z pasem poporodowym??? macie jakieś specjalnie polecane? bo ja chcę nosić z dwóch względów: estetyczności (przynajmniej coś mi ten brzuchol zbierze) no i ponoć to faktycznie pomaga
1) przewijak
2) fotelik (upatrzony już tylko czekam, aż go przecenią)
3) 2 piżamy (chcę dziś zamówić na allegro) o takie myślicie, że spoko? Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1923044282) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
4) szlafrok do szpitala (bo swojego domowego nie chcę zabierać) PROMOCJA!! !SZLAFROK DO SZPITALA ROZ.L/XL (1904357012) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
5) kapcie
6) ciepłą czapkę dla młodej
7) zakupy apteczne (mam już złożone zamówienie, ale czekam, żeby mi dosłali kartę zniżkową, ale do końca listopada mają czas)
8) mini produkty dla siebie
a słuchajcie jakieś podkłady dla dziecka trzeba kupować? bo gdzieś przeczytałam, ale zupełnie nawet nie wiem o co chodzi...
i to już chyba wszystko
a słuchajcie co z pasem poporodowym??? macie jakieś specjalnie polecane? bo ja chcę nosić z dwóch względów: estetyczności (przynajmniej coś mi ten brzuchol zbierze) no i ponoć to faktycznie pomaga
Ostatnia edycja:
niki222
Anastazzja- to nie dużo Ci już rzeczy zostałoKoszulka super, też taką chcę kupić, ale wstrzymuję się do końca, bo nie wiem ile jeszcze przytyję i boję się ze w XL nie wejdę.Chyba się do pepco wybiorę, skoro takie okazje są.
Podkłady mam do przewijania Podkłady do przewijania Bella panda 10 szt 60x60cm (1917011085) - Aukcje internetowe Allegro, kupiłam na próbę, bo sama nie wiem czy będę ich używać.
A z pasem to nie wiem, też jestem ciekawa co dziewczyny o tym sądzą:-).
Podkłady mam do przewijania Podkłady do przewijania Bella panda 10 szt 60x60cm (1917011085) - Aukcje internetowe Allegro, kupiłam na próbę, bo sama nie wiem czy będę ich używać.
A z pasem to nie wiem, też jestem ciekawa co dziewczyny o tym sądzą:-).
donia 1980
moja koleżanka polecała te pasy i właśnie dwa od niej dostałam, mam nadzieję, że się nie zagotuję w nich :-)
Co do podkładow to ja używam albo Bella, podkłady, Baby Happy, 10 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie albo takich z Rossmana Babydream, Podkład do przewijania, 10 szt. .
podkłady Happy są większe, podkładam je tez małemu pod prześcieradełko, wezmę je też do szpitala jako podkład dla mnie na łózko po porodzie. Przydają się też gdy wychodzę z domu z maluchem i trzeba go gdzieś przewinąć to mam go na czym położyć.
podkłady Happy są większe, podkładam je tez małemu pod prześcieradełko, wezmę je też do szpitala jako podkład dla mnie na łózko po porodzie. Przydają się też gdy wychodzę z domu z maluchem i trzeba go gdzieś przewinąć to mam go na czym położyć.
reklama
Anastazzja
o dzięki za info!! w takim razie ja jutro śmigam do rosmanna kupić kosmetyki dla siebie i te podkłady