reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Justyś one nie są jakieś super ale ile dzidzia w nich będzie chodzić pewnie z 2-3 razy założy (albo i nie) i koniec a za 3.99 zł to kupiłam nawet dla przyjemności kupowania
pati...
Anastazja ja wlasnie wczoraj kliknelam te koszulke i jeszcze w kolorze szary+fiolet, sa sliczne!!!
Co do pasa poporodowegotez bym chciala, ale nie wiem jaki.......
Co do pasa poporodowegotez bym chciala, ale nie wiem jaki.......
Co do rossmana to ja się tam obkupiłam w babydream. Krem na zimno, herbatki (duzo tańsze jak hipp a ilościowo przeliczyłam, ze to samo - poza tym polecane sa), chusteczki nawilżone (z pudełkiem za 6 czy 7 zł) i jeszcze kilka rzeczy,wale nie pamiętam co.
Anastazzja
o Gośka...mówisz, że równie dobre herbatki są te z rossmanna? kurde...to ja jutro też się zaopatrzę! jakie kupiłaś, bo ja chciałam sobie zamówić z hippa z koperkiem i dla matek karmiących coś więcej trzeba????
a ja zastanawiam się nad zakupem dużej komody, bo w tej mojej szafeczce mieszczą się tylko rzeczy bierzące, a chciałabym jednak mieć wszystko w jednym miejscu i myślałam o takiej http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/ , ale koleżanka powiedziała, że jej się po pół roku zniszczyła dość mocno...no i nie wiem co zrobić bo cenę ma atrakcyjną może macie z nią jakieś doświadczenia???
a ja zastanawiam się nad zakupem dużej komody, bo w tej mojej szafeczce mieszczą się tylko rzeczy bierzące, a chciałabym jednak mieć wszystko w jednym miejscu i myślałam o takiej http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/ , ale koleżanka powiedziała, że jej się po pół roku zniszczyła dość mocno...no i nie wiem co zrobić bo cenę ma atrakcyjną może macie z nią jakieś doświadczenia???
Ostatnia edycja:
Anastazja - kupiłam obydwie herbatki. Tzn dwie jakie były Jedna na laktację druga koperkowa. W kązdym bądź razie stwierdziłam, że wolę kupić herbatę w saszetkach, z ziół aniżeli bardziej chemiczny granulat hipp.
A jeszcze jest jedna komoda, ilekroć jestem w Ikei to mam na nią ochotę KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA
Te Malm są spoko, koleżanka ma od kilku lat i nic się z tymi meblami nie dzieje. Poza tym - jest chyba 10 lat gwarancji. czy na Malm nie?
A jeszcze jest jedna komoda, ilekroć jestem w Ikei to mam na nią ochotę KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA
Te Malm są spoko, koleżanka ma od kilku lat i nic się z tymi meblami nie dzieje. Poza tym - jest chyba 10 lat gwarancji. czy na Malm nie?
Anastazzja
nie wiem w sumie ile jest gwarancje prawdę mówiąc fajna jest ta komoda jedyny problem to taki, że jest tylko w tym kolorze, a ja mam łóżko takie ciemnobrązowe, łóżeczko Hani będzie białe, ale to jedyny jasny akcent z mebli...no i chciałabym w podobnej kolorystyce przynajmniej wszystko utrzymać chyba, że bym pomęczyła P. żeby na ciemniejszy kolor przemalował
Włąsnie my też kupiliśmy szafę PAX ciemnobrązową i teraz trochę żałuje, bo kolorystycznie lepiej znaleźć cokolwiek w jasnym brązie. A męczyć się ze skrobaniem i malowaniem takiej komody to już lepiej kupić MALMa ciemnego.
Ale póki co mamy wynajmowane mieszkanie, nie nasze, więc za bardzo się nie przejmuję wyposażeniem naszego wnętrza Tzn chodzi mi o kolorystykę. Mamy straszny misz masz
Ale póki co mamy wynajmowane mieszkanie, nie nasze, więc za bardzo się nie przejmuję wyposażeniem naszego wnętrza Tzn chodzi mi o kolorystykę. Mamy straszny misz masz
reklama
Karolcia1983
My kupiliśmy tą komodę malm do pokoju Julci tylko z 3 szufladami. Moja 8 letnia siostra ma taką samątylko białą już od roku i wierz mi że tonajlepszy tester i nic się znią nie dzieje :-)