reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Anastazja moja mama miała mi kupić w pepco te śpiochy, ale jak je zobaczyła powiedziała, że kiepski materiał i nie kupiła. Może u ciebie były lepsze sorty, bo u nas w zg nie;/

reklama
Justyś:) one nie są jakieś super;) ale ile dzidzia w nich będzie chodzić;) pewnie z 2-3 razy założy (albo i nie) i koniec;) a za 3.99 zł to kupiłam nawet dla przyjemności kupowania:p

Co do rossmana to ja się tam obkupiłam w babydream. Krem na zimno, herbatki (duzo tańsze jak hipp a ilościowo przeliczyłam, ze to samo - poza tym polecane sa), chusteczki nawilżone (z pudełkiem za 6 czy 7 zł) i jeszcze kilka rzeczy,wale nie pamiętam co.

o Gośka...mówisz, że równie dobre herbatki są te z rossmanna? kurde...to ja jutro też się zaopatrzę!:) jakie kupiłaś, bo ja chciałam sobie zamówić z hippa z koperkiem i dla matek karmiących coś więcej trzeba????

a ja zastanawiam się nad zakupem dużej komody, bo w tej mojej szafeczce mieszczą się tylko rzeczy bierzące, a chciałabym jednak mieć wszystko w jednym miejscu i myślałam o takiej http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/ , ale koleżanka powiedziała, że jej się po pół roku zniszczyła dość mocno...no i nie wiem co zrobić:) bo cenę ma atrakcyjną:) może macie z nią jakieś doświadczenia???:)

Ostatnia edycja:
Anastazja - kupiłam obydwie herbatki. Tzn dwie jakie były :) Jedna na laktację druga koperkowa. W kązdym bądź razie stwierdziłam, że wolę kupić herbatę w saszetkach, z ziół aniżeli bardziej chemiczny granulat hipp.
A jeszcze jest jedna komoda, ilekroć jestem w Ikei to mam na nią ochotę KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA
Te Malm są spoko, koleżanka ma od kilku lat i nic się z tymi meblami nie dzieje. Poza tym - jest chyba 10 lat gwarancji. czy na Malm nie?

nie wiem w sumie ile jest gwarancje prawdę mówiąc:) fajna jest ta komoda:) jedyny problem to taki, że jest tylko w tym kolorze, a ja mam łóżko takie ciemnobrązowe, łóżeczko Hani będzie białe, ale to jedyny jasny akcent z mebli...no i chciałabym w podobnej kolorystyce przynajmniej wszystko utrzymać:D chyba, że bym pomęczyła P. żeby na ciemniejszy kolor przemalował:D:D

Włąsnie my też kupiliśmy szafę PAX ciemnobrązową i teraz trochę żałuje, bo kolorystycznie lepiej znaleźć cokolwiek w jasnym brązie. A męczyć się ze skrobaniem i malowaniem takiej komody to już lepiej kupić MALMa ciemnego.
Ale póki co mamy wynajmowane mieszkanie, nie nasze, więc za bardzo się nie przejmuję wyposażeniem naszego wnętrza :) Tzn chodzi mi o kolorystykę. Mamy straszny misz masz

reklama
My kupiliśmy tą komodę malm do pokoju Julci tylko z 3 szufladami. Moja 8 letnia siostra ma taką samątylko białą już od roku i wierz mi że tonajlepszy tester i nic się znią nie dzieje :-)

Do góry