ewelina26k
Fanka BB :)
co do herbatek ja kupię najwyżej na laktację dla dziecka narazie żadnej bo haj się karmi piersią nie powinno się przepajać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja uzywalam dopiero jak Marcel mial kilka miesięcy i mial katar.a sól morska ta do noska w sprayu - jak bardzo jest potrzebna?
ja jestem jak najbardziej za wszelakimi metodami naszych mam które nie wymagaj zbędnych akcesorii i produktów. i mądrość naszych mam jest naprawdę wielka." dziecko kochane ale po co? buziaczka przemywasz przegotowana wodą a nosek czyściłam Wam podczas kąpieli, wystarczyło że troszkę wody z mydełkiem wam przytknęłam do noska i pięknie kichaliście i sobie czyściliście noski"
Ja tez planuję zakup komody MALM bo mam w sypialni łóżki i nocne szafki z tej serii tyle że ja akurat wybrałam taką wąską bo inna juz mi sie nie zmieści koło łóżeczka MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA. Z tego co wiem to są różne kolory tej komody ktora Ty wybrałaś np. MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA albo MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA, MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA.a ja zastanawiam się nad zakupem dużej komody, bo w tej mojej szafeczce mieszczą się tylko rzeczy bierzące, a chciałabym jednak mieć wszystko w jednym miejscu i myślałam o takiej MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA , ale koleżanka powiedziała, że jej się po pół roku zniszczyła dość mocno...no i nie wiem co zrobić bo cenę ma atrakcyjną może macie z nią jakieś doświadczenia???