ewelina26k
Fanka BB :)
ojej... no to współczuję, czyli Wasza dzidzia to istny dar tak ? (oczywiście wszystkie nasze dzidzie to dary od Boga) ale w tej sytuacji to można mówić o cudzie, .
taki dar z pomocą współczesnej medycyny;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej... no to współczuję, czyli Wasza dzidzia to istny dar tak ? (oczywiście wszystkie nasze dzidzie to dary od Boga) ale w tej sytuacji to można mówić o cudzie, .
Wiecie co dziewczyny ja nie wiem jak przeżyję poród ja się tak strasznie krępuję, każda wizyta u gina jest dla mnie tak krępująca, a co dopiero jak będę rodziła, wiecie o czym mówię (kupka, bączki, wymioty) bo tego się nie uniknie, ajććć spraw Boże abym to dała radę przejść. Ja w tych sprawach zawsze miałam problemy a świadomosć tego że rodzę i kreca się obcy ludzie mnie przytłacza, dobrze że będę rodziła ze swoją położną to pewnie pomoże bardziej zresztą już ostatnio jej powiedziałam co mnie przeraża.
a słuchajcie...a te wszystkie kremy muszę kupić?
alantan, bepathen, maltan, sudokrem i maść majerankowa?