reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

ja dziś kupiłam rożek :)
byłam też obejrzeć wybrany wcześniej wózek i doznałam szoku, albo moja wizja tego wózka była inna albo oni przez miesiąc zmienili jego wygląd bo wydaje mi się strasznie wielki.. także chyba będę dalej szukać..

reklama
ja właśnie muszę gdzieś upolować półśpiochy i śpiochy, bo body mamy od cholery...i na tym się głównie kończy:p więc jak macie jakieś miejsca gdzie można dostać ładne i tanie to chętnie skorzystam z Waszej wiedzy:p

Anastazzja Chciałam wcisnąć cytuj, a wcisnęłam podziękowanie, ale niech już tak zostanie heheh
Najlepszym miejscem jakie mogo Ci polecić jest allegro.pl, bo pewnie sklep w Poznaniu Cię średnio interesuje :-D

Pola - obiecuję już się nie śmiać - mam mocne postanowienie poprawy ;-)

Pati Twój link się nie otwiera :(

heh, ale naprawdę wielki się wydaje. chyba jednak będę szukać dalej albo zdecyduje się na tego producenta tylko inny model "alpina"

Jaki kształt smoczka wybieracie? Jest ich tyle, że szok. Nie każdy kształt pasuje dziecku. Ja pamiętam, że jak kupiłam Filipowi nuby taki standardowy to mi się nim dławił a jak aventa całkiem płaski to było ok. heh trudne zadanie.

reklama
Jaki kształt smoczka wybieracie? Jest ich tyle, że szok. Nie każdy kształt pasuje dziecku. Ja pamiętam, że jak kupiłam Filipowi nuby taki standardowy to mi się nim dławił a jak aventa całkiem płaski to było ok. heh trudne zadanie.
ja na początek nie kupuję smoczka- odwazna jestem;-) ale jak się karmi dziecko piersią na początku warto mu nie podawać go, bo pierś sie inaczej ssie niż smoczek i to zaburzyć może jego rytm ssania piersi

Do góry