reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Aniaaa...:) mi przede wszystkim chodzi o to, żeby wózek mi się podobał i był funkcjonalny:) x-lander prawie zawsze był moją miłością (a co najmniej od dwóch lat) i to moje marzenie, które spełni mi moja siostra:) a co do tego co on ma, a nie mają tańsze? mi przede wszystkim chodzi o wygląd:) w tym pasuje mi i spacerówka i gondola:) w jedo fyn podoba mi się gondola, ale spacerówka już nie, w tako jumper nie podoba mi się budka od spacerówki:) a jak już pisałam w x-landerze wszystko mi pasuje;) oczywiście znając życie podczas użytkowania wyjdzie kilka mankamentów, ale trudno:) będziemy mieli jeszcze spacerówkę-parasolkę w zapasie:D

reklama
uwielbiam ciuszki w groszki i paski:D ale zawsze mnie denerwowało że bodziaki mają takie piękne wzorki z przodu a ja musze je potem zakryć śpioszkami:D

Może faktycznie już czas zakupy zacząć, bo na razie jakaś taka niedoedukowana się czuję... Musiałam sobie wygooglować jak wyglądają półśpioszki :)

ja właśnie muszę gdzieś upolować półśpiochy i śpiochy, bo body mamy od cholery...i na tym się głównie kończy:p więc jak macie jakieś miejsca gdzie można dostać ładne i tanie to chętnie skorzystam z Waszej wiedzy:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam już wózek dla moich urwisów bo była nie zła okazja na allegro. Model BRITAX B-DUAL KOLOR JAK NA FOTCE. Dałam za niego 638zł już z wliczoną przesyłką tylko do tego za 200zł muszę dokupić tylne siedzisko dla drugiego dziecka. Głęboki wózek będę mieć od siostry a na wiosnę wsadzę już Julkę w normalną spacerówkę z wkładką dla niemowlęcia. Jeszcze wózka nie wypróbowałam bo czekam aż przyjdzie to wtedy wsadzę Filipa i Norberta mojego chrześniaka bo jest w wieku Filipka (jak bliźniaki) hehe i popędzimy na spacer. Przemyślałam dokładnie sprawę jeśli chodzi o wózek i przynajmniej z tym modelem wygodnie będzie mi chodzić po sklepach itd.

wozek.jpg

Do góry