reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Ja też stawiam na X-landera xa, już od dawna myślałam o tym wózku, teraz szukam okazji żeby gdzieś dostać go taniej.
Anastazzja
jak wynajdziesz jakąś fajna promocję to daj znać ;-) widziałam na żywo kolor desert i mówię Ci rewelacja :-)

reklama
Kasia:) a jaka promocja Cię interesuje? bo teraz w bobowózkach komplet z fotelikiem maxi cosi można dostać za mniej niż 2000 zł:)

z tego co widzę to jednak w bobowózkach ceny x-landerów są o 300 zł niższe (na resztę nie patrzyłam:p) ale fajną stronę ma ten dino:D

no tak myślałam żeby do 2000 tys kupić gondola,spacerówka i fotelik, osttanio byłam w sklepie w zielonej i Pani mi zaproponowała taki zestaw za 2460 zł stwierdziłam że lekka przesada ;-)

reklama
Dziewczyny, jak byłam wczoraj w Tesco to były duże obniżki na ubranka niemowlęce. Body, pajace, śpiochy. Np. były paczki 3x pajac poprzeceniane na 32 czy 34 zł jakoś i to fajne wzory. Także jak ktoś ma ochotę na małe szaleństwo to polecam ;-)

Do góry