reklama
nice-girl
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o rozmiary to akurat mój synek nosił 56 tak ze 2- 2,5 miesiąca. Urodził się 52cm i 3150g. Co prawda kilka sztuk tylko mieliśmy i wkoło praliśmy, bo myśleliśmy właśnie, że szybko wyrośnie. Na niego to nawet te 56 na początku były za duże, miał 3 pajace takie mniejsze używane, nie wiem jaki to był rozmiar, ale jak patrze teraz na nie to naprawdę nie wiem jak on się w tym mieścił. Także warto kupić coś też 56 tak chociaż ze 2-3 sztuki, bo taki noworodek to się może utopić w rozmiarze 62. A dokupić zawsze można. Znowu ten rozmiar 62 bardzo krótko nosił bo jakoś wtedy sporo urósł i przeszliśmy szybko na 68.
Ostatnia edycja:
pati...
Ja polecam pajacyki firmy NEXT i MOTHERCARE tam rozm 0-3 jest odpowiedni dla kazdego nowordka, sa male ale specjalnie sie rozciagaja i spokojnie do 62 mozna nosic!!!!! rewelacyjna bawelna i sliczne wzory!!!!!
Dorotka_23
Szymon wskoczył w 62 dopiero po miesiącu
Aha! Kupując ubranka zwracajcie uwagę w jakiej temp. można je prać. Większość ubranek można prać w temp. do 40 st. C - głupota. Bakterii nie można się pozbyć piorąc w tej temperaturze w proszkach dla niemowląt. Poza tym konia z rzędem temu kto spierze np. jabłko z marchewką w 40 st. C bez odplamiacza
Aha! Kupując ubranka zwracajcie uwagę w jakiej temp. można je prać. Większość ubranek można prać w temp. do 40 st. C - głupota. Bakterii nie można się pozbyć piorąc w tej temperaturze w proszkach dla niemowląt. Poza tym konia z rzędem temu kto spierze np. jabłko z marchewką w 40 st. C bez odplamiacza
Dorotka_23
ja też prałam ale się trochę zniszczyły.
tylko to trochę wkurzające, że takie produkują
tylko to trochę wkurzające, że takie produkują
reklama
ewelina26k
Alka ja swego czasu wręcz napaliłam się na implasta, jak zobaczyłam na żywo to jeszcze bardziej, ale czytałam kilka negatywnych opinii, potwierdził je mój kolega który miał ten wózek, coś z kólkami się działa ale wygląd rewelacja i te soczyste kolory