reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Melisa, moze i fajna i ladna i mnie sie podobala, bo bardzo stabilna a ja na to zawsze stawiam /w porownaniu do takich wanienko-przewijakiach, ktore dla mnie licho wygladaja/, no i miala byc przewijakiem, ale cos mi w niej nie odpowiadalo po zlozeniu w domu i jest komoda na ciuchy. Pobieglam wlasnie potem do ikea, bo choc wlasnie sceptyczna jestem jak Marciaa do ich mebli, ale jak zobaczylam te szafke z polkami, zreszta o wiele tansza niz komoda to stwierdzilam, ze wlasnie tego mi trzeba:-D

bajzelland mojej corki tak wyglada i najfajniejsze jest to, ze wcale go nie musze rozstawiac na nowo
Zobacz załącznik 384528

Marciaa krowka sweetasna, sama ostatnio patrzylam na krowki u siebie, ale postawilam jednak na zabki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja uwazam, ze ten kombinezonik na wiosne bedzie suuuuperrrrrr!!!!! i chyba Megi masz racje na 62, z tego co widac po cudnej corci Liv!!!!!
Alka nie oddawaj, mowie Ci ze przyda sie na 100% na wiosne, a kurteczka bedzie swoja droga juz z wiosennej kolekcji ;))))
Wanienka na stojaku jest ok, ale jak masz malo miejsca to polecam przewijak kladziony na lozeczko a na wanienke taki skladany stelaz, sterylizator z butelkami fajny, ja jednak zostane i polecam Avent.

ja też należę do tych co mają 2 pokoje, ale u nas pokoik który miałbyć przeznaczony dla dzidzi od 3 lat staał pusty i czekał, także3 teraz mozemy kupić cały zestawik mebli dla dzidziusia naszego:-)

my mamy właśnie ten komplet STUVA. fajne są. kupowaliśmy je ostatnio ze świadomością, że będzie trzeba potem dokupić ich trochę więcej. mają taką zaletę, że wszystkie do siebie pasują i jak dzieci będą trochę starsze to się po prostu ten zestaw trochę rozbuduje, dobuduje się trochę w górę ( bo narazie Vika ma dwie szafy takiej wysokości, żeby sama mogła sobie sięgnąć po wszystko) i wszystko się zmieści:D

Alka w tym zestawie kąpielowym na 99% blokują się kółka :) wszystkie modele które ja oglądałam miały blokowane kółka :) te co dzisiaj widziałam były naprawdę porządne! ja też chyba coś takiego kupię ponieważ też jestem ograniczona metrażowo :) zobaczę jeszcze bo super wanienkę dostałam ostatnio.. i jak uda mi sie znaleźć tutaj przewijak który kładzie się na łóżeczko to zrezygnuję z takiego zestawu :)

ja mam mieszkanko 3pokojowe :) salon + 2 sypialnie, z czego jedna jest naprawdę malusia.. będę musiała się nieźle nagłowić żeby jak jakoś urządzić..

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
livastrid świetne mebelki, żałuje że na razie nie mam możliwości na wstawienie takich.
Aktualnie szukam pojemnej szafy trzydrzwiowej, rozsuwanej.

pati dziękuję ślicznie!! suuuper ten przewijak! właśnie mi o taki chodziło i bardzo tani! tutaj za taki jakbym w ogóle znalazła to bym musiała dać minimum 40e :)
a wanienkę właśnie takową posiadam :) fajne rozwiązanie... moja koleżanka która używała takiej mówiła mi że to był jej najlepszy zakup :)

reklama
Prosze bardzo :) i podoba mi sie ta zyrafa, nie jest taki nackny jak wiekszosc w misie czy kroliczki ;)))
Widzisz, to ja klikam te wanienke, bo sie zastanawialam czy brac czy nie..... Dziekuje za pomoc w podjeciu decyzji!!!!!! i stelaz sie fajnie sklada i chowa super!

I chcialam powiedziec, ze polecam w 100% nosidelka tej firmy, a ten model jest dla mnie najlepszy http://allegro.pl/nosidelko-baby-carrier-orginal-baby-bjorn-kolory-i1785923879.html
duzo lepszy dla kregoslupa naszego i malenstwa od chusty......

Ostatnia edycja:
Do góry