livastrid
2010 & 2012
laktator mialam kupiony reczny przed porodem po powrocie ze szpitala maz na gwalt jechal do dyzurnej po elektryka, z tym sprzetem lepiej sie wstrzymac a jak bedzie potrzebny to sie go kupi
Alka nie wiem czy kolka sa az tak praktyczne. Jak bylam w pierwszej ciazy to takie stoliki mi sie podobaly az stwierdzilam, ze wole cos bardziej stabilnego. W ostatecznosci kupilam
HENSVIK Szafa z półkami - IKEA
plus
HENSVIK Blat stołu do przewijania - IKEA na ktory klade przewijak
oraz to
Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,
a wanienke mam osobno, bo i tak kapie na stole w duzym pokoju
dodam, ze z szafki z ikea jestem naprawde zadowolona, bo kosztowala mnie niewiele a dla mnie jest najpraktyczniejszym sprzetem w domu
Alka nie wiem czy kolka sa az tak praktyczne. Jak bylam w pierwszej ciazy to takie stoliki mi sie podobaly az stwierdzilam, ze wole cos bardziej stabilnego. W ostatecznosci kupilam
HENSVIK Szafa z półkami - IKEA
plus
HENSVIK Blat stołu do przewijania - IKEA na ktory klade przewijak
oraz to
Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,
a wanienke mam osobno, bo i tak kapie na stole w duzym pokoju
dodam, ze z szafki z ikea jestem naprawde zadowolona, bo kosztowala mnie niewiele a dla mnie jest najpraktyczniejszym sprzetem w domu