reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze zakupy

laktator mialam kupiony reczny przed porodem po powrocie ze szpitala maz na gwalt jechal do dyzurnej po elektryka, z tym sprzetem lepiej sie wstrzymac a jak bedzie potrzebny to sie go kupi

Alka nie wiem czy kolka sa az tak praktyczne. Jak bylam w pierwszej ciazy to takie stoliki mi sie podobaly az stwierdzilam, ze wole cos bardziej stabilnego. W ostatecznosci kupilam

HENSVIK Szafa z półkami - IKEA

plus

HENSVIK Blat stołu do przewijania - IKEA na ktory klade przewijak

oraz to

Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,

a wanienke mam osobno, bo i tak kapie na stole w duzym pokoju

dodam, ze z szafki z ikea jestem naprawde zadowolona, bo kosztowala mnie niewiele a dla mnie jest najpraktyczniejszym sprzetem w domu

reklama
liv - piękne, tylko, że ja jestem ograniczona naprawdę małym metrażem w domu i nie mam miejsca na takie mebelki - u mnie sprawdzają się duże suwane szafy itp .... a kółka może i masz rację - jednak liczę, że są blokowane

szafka z ikea naprawde jest niewielka i to jest swietna jej zaleta - dluga na mniej niz metr, przewijak jest tez na mniej niz metr i tylko na jednej wysokosci a tak to glebokosc gory jest na 5-tki pieluchy pampers;-) dol jest troche szerszy

druga komoda co mam srednio dla mnie praktyczna, mam w polkach ciuchy schowane a tak sluzy mi za stolik do kwiatkow:-D

Vileyka
no ja myslalam czy kupic juz w samochodziki czy samolociki, ale poki co nic nie kupilam

liv ja Cie rozumiem, ale u nas i tak brak na to miejsca niestety :( mamy tylko 2 pokoje - niezbyt wielkie - póki co będziemy razem w sypialni, a tam jest suwana szafa łóżeczko i nasze wyrko i na tym się miejsce kończy - taki przewijak z waninka postawilabym przed szafa n krotkiej scianie - zawsze mozna odsunac a jak nie będzie potrzebny po prostu wywalila do piwnicy - z szafka to juz gorzej :):):)

vileyka gratuluję wyniku polowań - pokazuj nam szybko :)

Alka-kombinezonik CUDNY!! Tez musze o takim pomyslec. jestem dzis w Wadowicach i chyba sie wybiore i w koncu cos kupie. Jak ogladam te Wasze zakupy to wszystko takie sliczne ;-)

My tez mamy 2-pokojowe mieszkanko. Wiec zadnych szafek ani komodek nie bede kupowala. W sypialni (ktora jest dosc mala) mamy swoje lozko i szafe rozsuwana i tam mi sie zmiesci tylko lozeczko :-) A kapac Maluszka bede w lazience- znalazlam juz sliczna wanienke i taki lezaczek do niej. Mamy jeszcze salon ale tam nie chce nic dawac (przynajmniej narazie) ;-) Wiec wszystko musi byc male i funkcjonalne :-)

Liv- fajne te Twoje mebelki. podoba mi sie zwlaszcza "Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,," ale nie mam na to miejsca za duzo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry