reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria, tylko się przypadkiem nie gniewaj, za moją złośliwość - czasem tak mam :-)
o co ja sie mam gniewac?????????
Anastazzja
Fanka BB :)
ALKA!! to wszystko TWOJA wina muszę mieć ten kombinezon my mamy taki z Kubusiem Puchatkiem, ale bez uszek.... a te uszka są właśnie najcudowniejsze
Co myślicie o takim zestawie?? Bo chyba jestem zdecydowana na butelki wlasnie dr brownsa - sporo moich znajomych było z nich zadowolonych
Dr Brown's STERYLIZATOR +2xButelka120ml+240ml szer (1768012984) - Aukcje internetowe Allegro
Anastazzja to kupuj - a winę przyjmuję na klatę, a cp tam - niech będzie DDDD
Dr Brown's STERYLIZATOR +2xButelka120ml+240ml szer (1768012984) - Aukcje internetowe Allegro
ALKA!! to wszystko TWOJA wina muszę mieć ten kombinezon my mamy taki z Kubusiem Puchatkiem, ale bez uszek.... a te uszka są właśnie najcudowniejsze
Anastazzja to kupuj - a winę przyjmuję na klatę, a cp tam - niech będzie DDDD
ewelina26k
Fanka BB :)
ja kupuję tylko 1 butelke na wszelki wypadek bo tak zamierząm karmic piersią i nie kupuje nic więcej żeby nie zapeszyć, ewentualnie laktator też na wszelki wypadek
co do zimowych ciuszków ja jeszcze kupiłam spodnie ocieplane do kurteczki i muszę dresik do śpiworka
co do zimowych ciuszków ja jeszcze kupiłam spodnie ocieplane do kurteczki i muszę dresik do śpiworka
reklama
Jeszcze taki gadżecik znalazłam
http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-suzie-przewijak-wanienka-i1756837895.html
ewelina - moje kolezanki mówia, żeby z laktatorem poczekać do porodu, bo różnie bywa z tym mlekiem matki, a w razie czego laktator mąż Ci kupi w każdej aptece
http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-suzie-przewijak-wanienka-i1756837895.html
ewelina - moje kolezanki mówia, żeby z laktatorem poczekać do porodu, bo różnie bywa z tym mlekiem matki, a w razie czego laktator mąż Ci kupi w każdej aptece