reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Liv - ślicznie wygląda!!! Mnie dziś rozmowa z Marciaa trochę odwiodła od tego niedźwiadka i nie wiem czy go nie oddać, bo na zime i tak jest za cienki, a jak założe ciuszki, tego misia i jeszcze kombinezon to ugotuje maluszka, a na marzec kwiecień nie wiem czy nie lepsza będzie kurteczka po prostu - co myślicie?? .... Ale z drugiej strony tak mi się podoba ...

Ewelina - my też się długo staraliśmy i teraz najchętniej kupiłabym wszystko co tylko zobaczę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sobie go kupię, ale w rozmiarze 62 na własnie taki okres przejściowy zimowo - wiosenny, tyle tylko, że celuję w ten biały. Alka przecież planujesz kolejną pociechę, więc napewno się przyda :) Poza tym słodziaszkowy ten kombinezon i tyle :) Pewnie jak oddasz będzie Ci szkoda, no ale pogadaj może jeszcze z mamami, które mają takie zimowe dzieci, może one coś doradzą. No a kombinezon na zimę swoją drogą :)

Megi byly białe też ale nam właśnie z M. podobał się ten brązowy - jest taaaki cudny :):):) zresztą pewnie to nie jedyna rzecz którą założę raz lub wcale :)

Liv wciąż patrzę na zdjęcie tej Twojej córci - słodziuteńka jest :)

Alka jak Ci sie bardzo podoba to wymien na wiekszy i bedziesz dzieciatko na wiosne w nie pakowac. Ja czesto go uzywalam do samochodu w lutym, przy -8/-12 stopni jak wiedzialam, ze nigdzie nie bede chodzic niz po sklepach albo po muzeach.

ooo Asteria z tego wynika, że Twoje maleństwo szybko zacznie stawiać pierwsze kroczki skoro chodzić będzie gdy będzie nosiło rozmiar 68 hihihi - przepraszam - taki żarcik :-)

Ala ja bym brała.na wiosnę będzie jak znalazł tylko oczywiście większy.a na zimę to i tak jest za cienki i musisz nabyć coś znacznie grubszego.moja córka do momentu postawienia pierwszych kroków korzystała ze różnych kombinezonów. dopiero jak zaczęła chodzić wpakowałam ją w kurteczkę i ciepłe spodnie na szelki.

reklama
Ala ja bym brała.na wiosnę będzie jak znalazł tylko oczywiście większy.a na zimę to i tak jest za cienki i musisz nabyć coś znacznie grubszego.moja córka do momentu postawienia pierwszych kroków korzystała ze różnych kombinezonów. dopiero jak zaczęła chodzić wpakowałam ją w kurteczkę i ciepłe spodnie na szelki.
moi synowie tak samo, bo kurtki zawijały się po pleckami
w naszym klimacie często jest tak, że do końca kwietnia a czasem nawet i w maju dziecko nosi taki wiosenny kombinezonik

Do góry