reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Jesli tak lubisz, to bierz:tak:

Ja znając siebie, mialabym pewnie i tak nie poukładane - znaczy tylko na I-szy raz, a po uzyciu czegoś lądowałoby "gdziekolwiek":zawstydzona/y:

reklama
A no, Niki, sory :) zapomniałam się.
Nie Twoja wina:-D, że jak coś fajnego się posiada to z IKEA:)Pokazuj co masz a ja się postaram już nie marudzić że to IKEA;-)

a allegro rzeczy z IKEI są w tych samych cenach, albo i tańsze, co w sklepie :tak:
Wiesz Krupka to tak nie do końca.Przykład lampki o której jakiś czas temu rozmawiałam z Gosią i Anastazzją-w IKEA-ok.26zl, a na allegro z przesyłką (niestety)-ok.41zł.

anielkaa- jest co prawda bliżej gdzieś koło Berlina, ale masz rację, że taki tok myślenia może był Szwedów i Polaków;-)

reklama
Do góry