reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja mam to: LÄTTSAM Pojemniki, 3 szt. - IKEA i polecam. Zawiesiłam na łóżeczku, ale można też jakiś reling na ścianie zawiesić i te pojemniki na relingu.
Są dość pojemne.
Są dość pojemne.
niki222
Fanka BB :)
No i znowu IKEA.Że też w tej mojej dziurze zwanej Szczecin nie można zbudować takiego sklepu-brak słów;-).Ja mam to: LÄTTSAM Pojemniki, 3 szt. - IKEA i polecam. Zawiesiłam na łóżeczku, ale można też jakiś reling na ścianie zawiesić i te pojemniki na relingu.
Są dość pojemne.
krupka
Entuzjast(k)a
No i znowu IKEA.Że też w tej mojej dziurze zwanej Szczecin nie można zbudować takiego sklepu-brak słów;-).
a allegro rzeczy z IKEI są w tych samych cenach, albo i tańsze, co w sklepie
No i znowu IKEA.Że też w tej mojej dziurze zwanej Szczecin nie można zbudować takiego sklepu-brak słów;-).
Niki- bo ze Szczecina do Szwecji rzut beretem i moze wyszli z zalozenia, ze szczecinianie moga kupowac u zrodla :-)
niki222
Fanka BB :)
Nie Twoja wina, że jak coś fajnego się posiada to z IKEAPokazuj co masz a ja się postaram już nie marudzić że to IKEA;-)A no, Niki, sory zapomniałam się.
Wiesz Krupka to tak nie do końca.Przykład lampki o której jakiś czas temu rozmawiałam z Gosią i Anastazzją-w IKEA-ok.26zl, a na allegro z przesyłką (niestety)-ok.41zł.a allegro rzeczy z IKEI są w tych samych cenach, albo i tańsze, co w sklepie
anielkaa- jest co prawda bliżej gdzieś koło Berlina, ale masz rację, że taki tok myślenia może był Szwedów i Polaków;-)
reklama