reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
U nas dzieci zawsze byly przewijane na łózku. kladlo sie tylko kocyk. hm w zasadzie lozko jest akurat na mojej wysokosci wiec chyba zrezygnnuje z przewijaka. najwyzej sie dokupi. na razie uwazam ze to zbedny wydatek <46zł> i zbednie zajmowalby tylko miejsce...

uuuu... to masz mega wysokie łóżko:)

A miejsca nie zajmuje, bo sobie lezy na łóżeczku, które i tak i tak jest w pokoju :tak:

Moje najnowsze zakupy-pościel z ochraniaczem i organizerem zamówiłam i co się okazało kurier zawiózł na adres rodziców a nie na ten gdzie obecnie mieszkam.A adres podawałam ten.Napisałam do sprzedawcy o wyjaśnienie-ciekawe co odpiszą. Na szczęście mam jeszcze dwa komplety zapasowe:)
Poza tym się zdecydowaliśmy jednak na fotelik samochodowy-nosidełko:). Wanienka ze stojaczkiem kupiona w SMYKU.
I udało mi się załatwić lampkę o której jakiś czas temu pisałam-z IKEA.Kuzyn mi kupi,bo akurat będzie :-D.
Bepanthen którego mi brakowało też mam.termometr zwykły elektryczny jest.
Więc jak sobie zrobiłam podsumowanie rzeczy-mam wszystko:-).Ufffff.Teraz tylko czekać na poród.

fajne. mam cos podobnego. Wszystko tam trzymam :)
W ogole fajna jest ta stronka :)
Te dziewczyny były kiedyś w DDTVN i stąd mam tą stronkę. Ale ceny jak dla mnie troszkę...wysokie.
A podobnego tzn. jak to wygląda u Ciebie??Szukałam na allegro, ale jakoś nie mogłam nic znaleźć.Bo mają jeszcze coś takiego Pojemnik na akcesoria do przewijania Skip Hop, ale cena jeszcze wyższa.

Dziewczyny a ja się od kilku dni zastanawiam nad takim gadżetem:) Organizer na akcesoria do przewijania.
Troszkę cena wysoka ale czy to pomoże zorganizować mały kącik dla maleństwa?Bo ja mam naprawdę mało miejsca w naszej sypialni.A jak ma się wszystko uporządkowane i w jednym miejscu to może to ułatwić "pracę":-).

za kawałek plastiku 89 zł?? Drogo!

Ja nie miałabym gdzie tego ustawic.

reklama
za kawałek plastiku 89 zł?? Drogo!

Ja nie miałabym gdzie tego ustawic.
No też mi się tak wydaje, że tanie nie jest.Ja co prawda mam na to miejsce, bo komodę koło łóżeczka postawiliśmy i na niej by to stało. Ale się ciągle zastanawiam. Choć z drugiej strony bym miała wszystko zorganizowane i pod ręką. A ja tak lubię:-)

Do góry