reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Anastazzja, super że zakupy się udały!

My sprawiliśmy Polci pierwsze zabaweczki. Zaczęła już obserwować pingwina - przytulankę, którego dostała wcześniej od cioci, reagować na nasze głosy, wpatrywać się w twarze... Coraz fajniejsza się robi! :-)

Tiny Love Mata MOVE & PLAY NOWOŚĆ + 3X GRATIS (2025107026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wypas KARUZELA Fisher Price RAINFOREST na chrzest (2025463868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tiramisu ja mam taką przytulankę, ale póki co leży w szafie i czeka, aż ten mój dzieć postanowi wyjść :-D

Pola
super zabaweczki, szczególnie mata mi się podoba :)

Też zazdroszczę teściowej. Moja mama pomimo że nie ma pieniędzy przywozi całe siaty rzeczy dla Julci a teściowa którą stać naprawdę na dużo nie sprawiła nam nic nawet jednej pary skarpetusi. Za każdym razem jak wchodzi do przygotowanego pokoiku mówi "ale wy tego wszystkiego macie już chyba nic wam nie potrzeba" i tak od paru miesięcy. Kupiła by zołza chociaż jakiegoś bodziaka bo tego nigdy za dużo aszkoda gadać.

Karolcia u mnie podobnie, moja mama ma ledwo dla siebie pieniędzy a jeszcze nam dla Radzia kupowała na początku różne rzeczy - pomimo, że całą wyprawkę kupiliśmy sami ;) Teściowa tylko tydzień temu się zapytała czy mam wszystko przygotowane i nic więcej.. może po porodzie się to zmieni.

Bakaalia to itak masz lepiej, bo moja teściowa nawet nie zapytała czy mamy wszystko-totalna zlewka, a na urodziny teraz dostałm od niej..............(tutaj werbelki poproszę)............świeczkę z rossmanna za 5 zeta!!
Ale nie nie, nie narzekam, alez skąd- pasuje mi kolorystycznie do sypialni:-D

Ale mama moja to cud sama tez nie ma z ręciny zyje a zawsze dla nas ma i to nie mało. Dziwny jest ten świat.

tiramisu ja tez planuję kupić dla małego tą przytulanke (nie liczę żeby ktoś nam podarował), ale poczekam jednak z lichą nadzieją.
Mysle ze "działac będzie", jak szczeniaczki się odbiera od matki to polecają hodowcy tykający zegar włożyć do kojca i działa uspokajająco- a sorki za porównanie ale ssak to ssak-hehe

Ostatnia edycja:
reklama
o! Asiuk to i tak dużo, ja na urodziny nie dostaje nawet życzeń.. na święta tylko co prezenty robi teściowa - no ale to wiadomo, wtedy każdy robi ;D

Do góry