reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Ja mam wszystko poprane. Kocyki i kołdry też. A ja wiem kto dotykał tego przede mną, jeśli np mam kocyk i ochraniacz z ikei? A może koleś który nie umył rąk wychodząc z łazienki? Nie zaszkodziło, wszystko przeżyło a teraz wiem, że jest czyściutkie i czeka na Małą Gadzinkę ;)

reklama
Ja też piorę i prasuję wszystko co się da .:-p

Melisa87
śliczne te naklejeczki. Zazdroszczę że masz oddzielny pokoik i mozesz tak urządzać, chociaz ja miałam to swoje 5 minut 5 lat temu:-D.
Ja pieluszki kupiłam HUGGIES bo moim doswiadczeniem sa najlepsze na rynku i tańsze od Pampers. New born paczuszkę 27 sztuk, a potem zobaczymy jaki klops się urodzi to wezmę dalej 1 lub już 2.

A Ty tak jakMarcia napisala, wyczujesz sama, ktore po prostu sluza dziecku. I wtedy to już nikt Ci nie przemówi żebyś kupowała inne:-D.
fazerkamm mi położne powiedziały że 3 szt krótkich dogodnych do karmienia. U mnie w szpitalu piżama by nie przeszła - nawet majtek nie pozwalają:-) Moze zgodza się chociaż na te specjalne poporodowe, bo jakos nie uśmiecha mi się z wciśniętą mega podpaską bez majtek chodzic:szok:

U mnie to samo. Do kibelka szłam podpaskę ręką trzymając, ale skoro nie wolno majtów to nie wolno:crazy:

ile koszul jest potrzebnych do szpitala??
ja jak narazie mam jedną i jedną piżamę.. i nie wiem ile jeszcze mam kupić..

Piżamka Ci się raczej nie przyda:-D. ja do samego porodu zuzyłam 3 koszule i 4 szpitalną-ale nie życzę żadnej 10 godzin rodzenia- sobie tez nie:no:.

a ja też wszystko będę prać..:) łącznie z wkładem w wózku i futerałem przy foteliku...nawet nie ze względów higienicznych, ale oglądałam kiedyś w ddtvn, że dzięki temu wypłukuje się chemikalia, które były użyte do produkcji i mogą uczulać malucha...

Oceanica...nie mam pojęcia..ja swój wózek kupiłam w październiku (pod koniec), bo okazja była, ale w sumie to ciekawy temat, bo ja fotelika jeszcze nie mam i czekam na jakąś promocję..

reklama
Wkład w wózku wyprałam i tapicerkę fotelika też. Ale mam nadzieję, że fotelika już nie będę musiała.
Kupiłam taki (tylko w innym kolorze) pokrowiec na fotelik i to będę prała częściej.

Do góry