reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

asiuk a mogłabyś podrzuć jakiś link do philipsa takiego o jakim myślisz?? bo nie mam pojęcia co kupić...
Jostyna ja mam do 68 dużo, na 74 też sporo, a teraz to nawet 80 kupuję ... bodziaki mam... kupuję spodnie, bluzy, bluzki, nie kupuję tylko letnich, bo długie i latem się ubiera w chłodniejsze dni, a letnie to ciężko trafić z odpowiednim rozmiarem

reklama
Livastrid ale fajna ta Wasza Myszka mała w leżaczku z tą mink;)
Widzę, że te leżaczki naprawdę się przydają. Tak pomyślałam, że jakby się mnie pytali w rodzinie co na gwiazdkę kupić, to bym taki leżaczek mogła dostać lub karuzelę z muzyczką do łóżeczka.
Mami ja na Twoim miejscu wzięłabym całą torbę. Najwyżej jak nie będzie potrzebna to ją wezmą z powrotem do domu.

Asiuk ja używam do ubranek lovelli i od cioci z Niemiec mam płyn do tkanin dla maluchów "kokosal" (jakoś tak) świetnie pachnie i zmiękcza ubranka. Używam go też do swoich ubrań;) Powiem ci w netto widziałam ten płyn ostatnio;) W Eco też bywał.

Alka tego philipsa to dostałam 5 lat temu w spadku i nie ma chyba juz takich, sama skąłniam sie do kupna Avent (ale to firma philips) bo bardzo mi sie sprawdziły butle i smoki tej firmy, a pasują do niego w zasadzie wszystkie szerokości butelek np AVENT PODGRZEWACZ DO BUTELEK I SŁOICZKÓW PHILIPS (1926862145) - Aukcje internetowe Allegro , ale przeczesz allegro bo są oferty czasem z jakimis gratisami i duże rozbieżnosci cen.

Ja mam w domu taki podgrzewacz. Ogólnie byłam zadowolona bo korzystam gł z butelek avent więc pasowały, ale już butelki z tommee tippe były za szerokie więc musiałam wyciągać ten plastikowy wkład by je podgrzać. Słoiczki wszystkie wchodzą, soczki w butelkach też. Ja w sezonie grzewczym to mam taki patent że butelki z wodą trzymam na kaloryferze i jak potrzebowałam w nocy zrobić młodemu mleczko to tylko wsypywałam mleczko i już flacha gotowa. Plus podwójny bo dziecko nie musi czekać aż się woda podgrzeje bo cały czas czeka cieplutka a i prądu nie zużywam. A słoiczek to można podgrzać np w kubeczku z gorąca wodą, ale nie powiem w podgrzewaczu wygodniej.

asiuk ja kołyske kupiłam ze wzgledu na brak miejsca w pokoju: lozko nasze, lozeczko syncia i jeszcze jedno juz by bylo za ciasno wiec obstawilismy na kolyske akurat jak mala wyrosnie z niej licze 5-6 miesiecy przejmie lozko braciszka a synus dostanie juz swoje loze duze :) trzeba kombinowac przy dwojce i małym metrazu :)
bakalia jak bys powiedziala kolor zielony to by kupil ten ktory chcialas .. faceci myla te kolory :)
alka kupuj kupuj bo pozniej to nigdy nic nie wiadomo ja z moim do sklepu na zakupy nie mam co isc to prawdziwy facet i zakupow nienawidzi:pP

Witam, coraz trudniej Was nadrobić, tyle piszecie:-).Moje dzisiejsze zakupy malutkie-kupiłam dzięki poleceniu Jednej z Was "Język niemowląt" w Świecie Książki.I teraz będę sobie poczytywać. I mam do Was pytanie.Byłam dziś w Smyku oglądać wanienki-czy może któraś z Was kupiła taka może?Cena ok.35zl, a mam kuponik na zniżkę 20%, więc nie wyjdzie dużo. I chciałam się pożalić,że jakaś podminowana dziś jestem. Prawie zrobiłam awanturę w sklepie o ketchup,wyobrażacie sobie?A. twierdzi że ja uosobienie spokoju:-D, ale mnie normalnie wkurzyli-była promocja z dużą kartka-3,99zł za Pudliszki 430g. To wzięłam, a pani w kasie mi nalicza 6,99.To mówię, że się nie zgadza i żeby jeszcze raz sprawdziła. Potem się okazało, że promocji już nie ma, była tylko kartki nie ściągnęły.Ehhhh i jak tu się nie wkurzyć.
Melisa- śliczne biustonosze:)

niki ja ostatnio kupiłam właśnie wanienkę ale taką zwykła (bez żadnych udziwnień) za 25zł. Rozmiar 100cm. Nie wiem jakie są w Smyku ale ja bardziej patrzyłam na to aby na dłużej mi starczyła.

Aga- u mnie w sklepach dziecięcych 100cm, takie najzwyklejsze są po 35zł. Myślałam na początku, żeby na allegro kupić. Ale się obawiam, że jak może mi pęknięta przyjdzie albo uszkodzona w transporcie, to będzie więcej zachodu z wymianą. A ta w Smyku to właśnie taka bez udziwnień, 102cm, jedyne co ma to chyba wmontowany termometr. Będę jeszcze szukać jak coś.

reklama
Do góry