reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

aninaa jakos szczegolnie nie zabralam sie do pakowania torby, ale przez Vileyke:-p zaczelam o tym myslec. W sumie ja nie musze tyle rzeczy pakowac co Wy, awaryjnie maz wie gdzie i co lezy

Alka, wariatka,:-D zostaw sobie troche przyjemnosci zakupowo-ciuszkowych na pozniej

Citronka he, ja jestem jak Twoj syn z 4.06;-)

marietta fajne buju-buju:tak:tez lubie kolyski, asiuk ja kolyski uzywalam dopoki mala nie zaczela obracac sie z pleckow na brzuszek. A potem lozeczko

a teraz pokaze Wam moje nieszczesliwe dziecko z powodu wyladowania w lezaczku i tak bylo zawsze:-D a tatus tak sie cieszyl, ze kupil fajowy sprzet dla dzidziusia:-D

reklama
Livastrid, no właśnie wiem że nie wszystkie dzieci lubią leżaczki. Nasz lubił bardzo, zresztą do dziś z niego korzysta. najlepsze było jak pojechaliśmy do sklepu pooglądać te leżaczki. Położyliśmy młodego włączyliśmy wibrację i na jego buzi pojawił sie taki banan że aż ludzie przechodzący obok nie mogli się napatrzyć, więc już było wiadomo który leżaczek trzeba kupić hehe.

ja kupuje buju buju bright dtarsa ale niebieski. Ewelinka tez chcialm tego co Ty tylko ten kolorek...za jasny. Jak maluszek zacznie dostawac papki po 4 mies to moze sie upackać niezle.:-D

to prywatne przedszkole, więc można, do państwowego mi nie przyjmą, zresztą jest dużo dalej, a tak logistycznie będzie wygodniej
U nas podobnie - we Wrocławiu jest duży problem z miejscami w publicznych przedszkolach i na pewno zabrakłoby nam punktów. Dlatego Szymka zapisaliśmy do takiego, w którym decyduje kolejność zgłoszeń a stawki prawie jak w publicznym OD RAZU JAK SIĘ URODZIŁ i już wtedy buł 138 na liście oczekujących. Przedszkole jest super - integracyjne (w grupie ma troje dzieci niepełnosprawnych), super opieka i fajny program. Drugiego też zapiszemy w już styczniu

W Gdyni jest 1 żłobek publiczny- będę próbowała ale pewnie marne szanse. U nas będzie tak że Jakub od września do szkoły a maluszek do żłobka- :-(, a ja do pracy, niefajnie,niefajnie:-(. U nas prywatne to ok 800 zł /mc, prawie połowa pensji!:wściekła/y:
wiele innych no name nie przeszło crash testów zafundowanych przez mojego malucha.
:-D:-D

A wydatków sporo zwłaszcza dla starszaka....

Oj tak, ceny jak za ciuch dla dorosłego:wściekła/y:, a wystarcza na jeden sezon.

W sumie ja nie musze tyle rzeczy pakowac co Wy, awaryjnie maz wie gdzie i co lezy

pozazdrościć męża, mój to zginie jak mnie zabraknie:laugh2:

reklama
Liv tak samo jak Asiuk zazdroszczę takiego chłopa co wie gdzie co leży, mój pomimo że ma dwie szuflady za każdym razem otwiera nie tą jak szuka skarpetek.. chociaż wiem że jakby musiał to by sobie poradził, ale wizja tego że będzie do mnie wydzwaniał i pytał gdzie co jest, jaki kolor itd.. przeraża

Ostatnio jak sam wszedł do Biedronki po ser.. to się wkurzył i wrócił do auta i ponownie się mnie zapytał jaki kolor ma opakowanie i gdzie leży.. poszedł i wrocił z innym bo tamtego znaleźć nie mógł.. ale już następnego dnia jak ja z nim weszłam do sklepu to podałam mu go to jeszcze oburzony powiedział "To nie jest niebieski kolor opakowania" więc nie wiem jakiej kolorystyki muszę używać przy nim ;)

Do góry