reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Alka- super ten lezaczek i cena tez atrakcyjna :-) Tez nad takim mysle, a ten Twoj bardzo mi sie podoba :-) I ubranka jak zawsze super! :-)
Gosia- dzieki :-) Jutro sobie poogladam te gry na necie i pewnie cos wybiore :-)

Citronka mi nie przeszkadza, że mój jest do 9kg, bo dłużej niż pół roku dziecko i tak w tym nie poleży... Z Twojego robi się krzesełko dla starszaka, więc musi być do większej wagi. Ja chciałam kupić podobny, ale zdecydowałam się jednak na taki.
Melisa to kupuj dla Milenki :)

Ja nie na temat, przepraszam..

Citronka nasze starszaki w podobnym wieku, a i drugie bobo też :). Na kiedy masz termin ?:)

termin mam na 10 stycznia choć planowane jest cc więc pewnie wcześniej mnie rozpakują :-) A starszak jest z 4 czerwca. a u Ciebie jakie daty?

Dziewczyny ale wy tak nie kupujcie same wszystkich bajerów dla dzieciaków, bo będzie wiele różnych okazji gdzie bliscy też by chcieli coś pokupować aby obdarować maluszka a tu już nie będzie co bo będziecie miały wszystko hehe.

Ostatnia edycja:
jej dziewczyny ile wy juz macie rzeczy. Te tygodnie tak szybko leca a ja nawet nie mysle o spakowaniu torby jestem zalamana bo dr powiedziala ze dzidzia na swieta juz bedzie po tej stronie :( oby sie mylila ..ale co fakt to fakt nie pamietam kiedy mialam ostatnio @ :/ my tez mielismy dla malego hustawke ale nie zbyt ja lubil dopiero jak zaczal z niej wyrastac to uwielbial w niej zasypiac :) tyle ze my firmy mamas&papas a teraz kupiłam Kołyska SIMPLICITY 1878903075_2.jpg wiec hustawke mamy z głowy

Ps. pierwszy tak poważny zakup:p

Citronka Młoda jest z 9 czerwca, a termin też mam na 10 stycznia, i jestem tydzień niby przed Tobą! Muszę położnej powiedzieć, że chyba źle patrzy na swoje kółeczko...

reklama
chapicha, na termin porodu też długość cyklu wpływa więc być może tu się różnimy hehe. Ale nie ma sie co przejmować bo mało które dziecko rodzi się w "terminie".

Marietta, słodka kołyska. Szkoda że ja już nie mam gdzie takich rzeczy ustawiać :-(

Do góry