reklama
Alka- super ten lezaczek i cena tez atrakcyjna :-) Tez nad takim mysle, a ten Twoj bardzo mi sie podoba :-) I ubranka jak zawsze super! :-)
Gosia- dzieki :-) Jutro sobie poogladam te gry na necie i pewnie cos wybiore :-)
Gosia- dzieki :-) Jutro sobie poogladam te gry na necie i pewnie cos wybiore :-)
Citronka mi nie przeszkadza, że mój jest do 9kg, bo dłużej niż pół roku dziecko i tak w tym nie poleży... Z Twojego robi się krzesełko dla starszaka, więc musi być do większej wagi. Ja chciałam kupić podobny, ale zdecydowałam się jednak na taki.
Melisa to kupuj dla Milenki
Melisa to kupuj dla Milenki
Dziewczyny przecudne te leżaczki:-). Mi bardzo sie przydawał z Jakubkiem, ale ja miałam fisher price taką chuśtawkę NOWOŚĆ 2011 Huśtawka 3w1 Fisher Price NAJTANIEJ (1925960645) - Aukcje internetowe Allegro i z niej zdejmowało się leżaczek/bujaczek- super sprawa i jedno i drugie. Chuśtawka była na baterie, wiec mały się lulał a my spokojnie moglimy zjeść obiad :-) No i takie fajne melodyjki leciały:-).
Ja nie na temat, przepraszam..
Citronka nasze starszaki w podobnym wieku, a i drugie bobo też . Na kiedy masz termin ?
termin mam na 10 stycznia choć planowane jest cc więc pewnie wcześniej mnie rozpakują :-) A starszak jest z 4 czerwca. a u Ciebie jakie daty?
Dziewczyny ale wy tak nie kupujcie same wszystkich bajerów dla dzieciaków, bo będzie wiele różnych okazji gdzie bliscy też by chcieli coś pokupować aby obdarować maluszka a tu już nie będzie co bo będziecie miały wszystko hehe.
Ostatnia edycja:
22marietta
Fanka BB :)
jej dziewczyny ile wy juz macie rzeczy. Te tygodnie tak szybko leca a ja nawet nie mysle o spakowaniu torby jestem zalamana bo dr powiedziala ze dzidzia na swieta juz bedzie po tej stronie oby sie mylila ..ale co fakt to fakt nie pamietam kiedy mialam ostatnio @ :/ my tez mielismy dla malego hustawke ale nie zbyt ja lubil dopiero jak zaczal z niej wyrastac to uwielbial w niej zasypiac tyle ze my firmy mamas&papas a teraz kupiłam Kołyska SIMPLICITY
wiec hustawke mamy z głowy
Ps. pierwszy tak poważny zakup
Ps. pierwszy tak poważny zakup
niki222
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak zwykle zakupy super, Marietta- kołyska przecudna:-)
reklama