reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Jak dla mnie nosidełko i chusta są zbędne, po prostu nie wiem kiedy miałabym ich używać. Chusty dodatkowo się boję, że nie umiałabym jej poprawnie założyć. Ale mój M pamiętam nosidełko chciał kupić bo on ciągle synka nosił.
Ale powiedzcie od kiedy można ich używać? Bo z tego co wiem to nie powinno się malutkich dzieci pionizować.

reklama
dziewczyny...robię w aptece zakupy i na liście mam:
fridę,
bepathen,
majtki jednorazowe,
octenisept do pępka,
sól fizjologiczną,
tantum rosa

czy czegoś mi jeszcze brakuje z tych aptecznych rzeczy???:):):):):)

I może jeszcze witaminy D i K.

A potrzebne Tantum Rosa? Ja przy pierwszej to myłam się szarym mydłem a psikałam octaniseptem i było wszystko ok

Anastazzja - wkładki laktacyjne, duże podpaski, mleko początkowe na wszelki wypadek,kropelki na kolkę dla małej,termometr, [FONT=&quot]Paracetamol dla dzieci lub eferalgan 50mg,nożyczki (cążki),herbatkę na laktację.[/FONT]

dzięki dziewczyny!:)

ja podpaski i podkłady w rosmannie chce kupić jak będę kupować mini kosmetyki dla siebie do szpitala;) w zasadzie zostało mi to, materacyk, fotelik, staniki, koszule, szlafrok i jestem gotowa:D:D bałam się, że jakoś wolno będzie mi to szło;P ale jednak dałam radę, a zakupy były mega frajdą:D

reklama
Do góry