reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Gosia- ​wozek super i w atrakcyjnej cenie :-) I zauwazylam, ze masz tam fotelik. Czy bedziesz go uzywac do samochodu, czy kupisz inny do samochodu?

Melisa, tego będziemy używać, z racji tego, że bardzo rzadko jeździmy teraz. Siedzimy w tym hostelu i nie mamy czasu na nic. A do Krosna do rodziców jak bedziemy jezdzic to moze ze dwa trzy razy i Niuńka wyrośnie z niego. Szarpniemy się na następny może :)

Anastazja obrazki sliczne, kupuj!!!! Ja dla mojej Hani tez kubusiowo troszke robie ;)
Melisa ja mam wozek 3w1 ale maxi cosi, model mura 4 jest w nim najlepszy i najnowszy fotelik maxi cosi, wiec taki pakiet mozesz kupic!
Smoczek Nuby wydaja sie rewelacyjne, i same dobre opinie teraz sa o nich, ja takie kupilam!!! NUBY - Smoczek sil 'OKRĄGLA WISIENKA '_0-6m_1 szt (1933165665) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam juz wszystko oprocz kosmetykow i spakowanej torby do szpitala :0)

Gosia gratulacje z wygranej aukcji. Bardzo fajny wózek. Te x-landery chyba są górą. Mi też się podoba ale chciałabym ogólnie w jakimś sklepie pooglądać i tak w rękę złapać, pojeździć...
Melisa my też chcemy taki 3w1 ale może Dziewczyny mają raję, że lepiej fotelik oddzielnie kupić. W ogóle już nie wiem, które wózki są na topie.
Dziś doszła paczka z łóżeczkiem. Nie rozpakowałam jej jednak, bo ze 20 kg waży. Tak tylko przecięłam i paluchami pomacałam.

dziewczyny, tak piszecie, żeby lepiej nie używać tych fotelików z wózków 3w1 i teraz mam pytanie. Kupiłam Mutsy 2w1 i do tego dostałam fotelik MaxiCosiPlus, ale chciałam pożyczyć od koleżank oryginalny fotelik Musty bo on się rozkłada do spania i miałam nadzieję, na "łatwe" przenoszenie z samochodu na stelaż wózka lub do domu. I co polecacie, który mam używać? Ten Musty czy Maxi Cosi (on jest używany, nie uszkodzony ale jakiś taki nie "błyszczący" ;-))

Donia...w używanym foteliku chodzi o o czy jest bezwypadkowy (nawet stłuczka może pozostawić mikrourazy niewidoczne dla naszego oka), jeśli jest po znajomych do których masz zaufanie to bym używała go:) a co do mutsy to powiem Ci, że musiałabyś sprawdzić w testach zderzeniowych jak wypadał:)

Dzieki za podpowiedzi. W takim razie kupie wozek 2w1, a osobno fotelik. Podpowiedzcie w takim razie jakie sa najlepsze foteliki- bo jest tego bardzo duzo? Jakie Wy kupilyscie? Moze jakis link? Z gory dzieki :-)

reklama
dlatego ja się tak napaliłam na ten fotelik Musty, bo on się rozkłada także do spania...
a co do testów, to mam jakieś wątpliwe zaufanie, bo nawet te najlepsze foteliki przechodzą testy przy zderzeniu przy 50 km/h, a jak wiem wtedy rzadko dochodzi do poważniejszych stłuczek, a przy 80-100 km/h nikt nie robi testów, bo i żaden fotelik tego by nie wytrzymał. Przy zwykłej stłuczce każdy fotelik będzie dobry...

Do góry