reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Vileyka - wiem że na początek będzie za duży, ale na 0-3 mam a większy na dluższe spacery się przyda i na wiosnę.
Donia - polecam bumpy to takie rurki z łącznikami które łączy się w różne cudactwa - hit wśród wszystkich znajomych 3-latków.

reklama
Vileyka - wiem że na początek będzie za duży, ale na 0-3 mam a większy na dluższe spacery się przyda i na wiosnę.
Donia - polecam bumpy to takie rurki z łącznikami które łączy się w różne cudactwa - hit wśród wszystkich znajomych 3-latków.

a jak tego szukać? bo nijak nie znajduję :)

a tablica też świetna sprawa, rozejrzę się, dzięki!

dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was zamawiala moze kombinezon na allegro bo rozgladalam sie ale tyle tego a wolalabym cos sprawdzonego :-)

Ale się obkupiłam;)zamówiłam już łóżeczko i komodę z przewijakiem, 2 komplety pościeli (moja mama uważa że przesadziałam i już sama się zastanawiam czy jeden by nie starczył), do tego prześcieradełka, ozdobne literki na ścianę (imię mojego synusia), kosmetyki oilatum, pieluchy 1 op., chusteczki, majtasy jednorazowe;) i do tego podkłady.
Z większych zakupów został mi do kupienia wóżek to zostawiam na grudzień.
Cieszę się że w końcu zaczęłam robić zakupy bo ja jestem z tych co wolą mieć wszystko wcześniej;)

takie zestawy całkiem fajna sprawa a ten jest bardzo łądny
Ładny, praktyczny i za grosze wychodzi. Pisałam do tego sprzedawcy z zapytaniem o kwotę ceny minimalnej i odpisał, że jest to 270 zł, a jak aukcja przekroczy tą sumę to wyśle ciuszki na terenie Polski gratis :) Jak podliczyłam sobie cenę tego zestawu w wersji nowych ubranek to wyszło mi 1200 zł. licząc wszystko po najniższych cenach - np. pajacyki, body, koszulki po 15 zł, a wiadomo, że te najtańsze nie są takiej jakości. Ja za nówki pajacyki płaciłam 30 zł za sztukę. Fajnie, że są w nim też większe ciuszki.
Jutro będę licytować:) Dzisiaj byłam u przyjaciółki z trzymiesięczną Córcią i jak zobaczyłam ile razy ja przebierała to stwierdziłam, że warto mieć zapas dla małego brudaska:D

Ale się obkupiłam;)zamówiłam już łóżeczko i komodę z przewijakiem, 2 komplety pościeli (moja mama uważa że przesadziałam i już sama się zastanawiam czy jeden by nie starczył), do tego prześcieradełka, ozdobne literki na ścianę (imię mojego synusia), kosmetyki oilatum, pieluchy 1 op., chusteczki, majtasy jednorazowe;) i do tego podkłady.
Z większych zakupów został mi do kupienia wóżek to zostawiam na grudzień.
Cieszę się że w końcu zaczęłam robić zakupy bo ja jestem z tych co wolą mieć wszystko wcześniej;)

Mia niezłe zakupy.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry