Asteria
Wdrożona(y)
a ja lezaczka nie bede kupowac.. bo uwazam ze akurta bez tego mozna sobie poradzic i szkoda mi kasiorki Przy Wojtaszku nie mialam i dalam rade;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jednak polecam 4- kołowce. 3-kołowcami ciezko się podjeżdża pod krawężniki, schodki to też problem.Cześć
A co myślicie o tym wózku:
3w1 RECARO BABYZEN spacerówka + gondola + fotelik (1706276110) - Aukcje internetowe Allegro
Ja szukam lekkiego i funkcjonalnego wózka. Nie mam doświadczenia, bo to pierwszy dzidziuś, ale ten wózek wydaje się być fajny. Cena od 3100 do 4500 zł, sporo, ale za parę miesięcy pewnie trochę będzie taniej.
Popatrz jeszce na jedo Fyn- bardzo fajne wózki, solidnie wykonane za rozsądną cenę. Mam co prawda podróbke bo mój zamawiany nie przyszedł do sklepu i zaoferowano mi identyczny tylko bezfirmowy 400 zł taniej i wzięłam. Nie żałuję. Koleżanki mają jedo i wszystkie sa zadowolone. Ja rozważałam murę, x- landera i jedo. Wygrał jedo bo najlepiej mi się w sklepie prowadził i ma chyba największa gondolkę a mimo to zajmuje tyle samo miejsca w bagażniku- warto pojechać autem i pomierzyć wózek do bagaznikawiecie co a ja dzisiaj dojrzałam pościel Milpol żyrafa ciemny beż - Sklep Milpol... co Wy na to? Czy któraś kupowała takie zestawy do łóżeczek?
A co do x-landera to narobiłyście mi wody z mózgu, teraz to już się chyba na nic nie zdecyduję... jak ja nie lubię robić takich zakupów!!!!
Może macie jakiś pomysł na wózek 3w1 tak do max 2500,-?
pati... dzięki ;-)