reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

mi Pani w sklepie powiedziała, żeby nie kupowała więcej niż 3 par bodziaków takich małych..:) więc tak zrobiłam:) szczególnie, że były wyprzedaże i za te 3 sztuki zapłaciłam...20 zł:p a to nówki:p z tym, że to outlet:)

Lacadima:) ja jestem na x-landera zdecydowana:) chodziłam i oglądałam wszystkie wózki:) i żaden mi tak w oko nie wpadł jak x-lander:) każdy wózek ma jakieś wady:) moja koleżanka ma i mówi, że jest bardzo zadowolona:) więc myślę, że wszystko zależy od użytkowników i ich potrzeb:)

Alka:D mój tata jak zobaczył w sklepie ten zestaw (łóżeczko, szafa, komoda, biurko) był gotowy już iść do kasy i płacić:D:D:D chociaż zobaczymy:) może jedna dziewczyna z forum mi pożyczy swoje, ale jak nie to tata pewnie się ucieszy:p albo teściowa, bo marudziła, że wózek już zajęty, że łóżeczko pewnie dostaniemy...a co ona ma kupić:p

Tiramisu ja też będę miała turystyczne, ale jako drugie:) bo często wyjeżdżamy, poza tym mam domek nad jeziorem, w lesie gdzie z dzieckiem będę spędzać całe wakacje:):) masz jakieś warte uwagi? ale nie za drogie...tak do 200 zł:)

Ostatnia edycja:
reklama
tiramisu1976 i Marciaa dzięki za info, tak sobie pomyślałam, że będę szukać trochę rozciągliwych i raczej od 56 w górę, w końcu lepiej jak są troszkę za duże niż za małe, będą na dłużej

Alka:D mój tata jak zobaczył w sklepie ten zestaw (łóżeczko, szafa, komoda, biurko) był gotowy już iść do kasy i płacić:D:D:D chociaż zobaczymy:) może jedna dziewczyna z forum mi pożyczy swoje, ale jak nie to tata pewnie się ucieszy:p albo teściowa, bo marudziła, że wózek już zajęty, że łóżeczko pewnie dostaniemy...a co ona ma kupić:p

Anastazzja zazdroszczę - nam póki co nikt się nie zdeklarował, że chce coś kupić :( ale i tak damy radę :-)

ja też zastanawiałam się nad turystycznym, ale ono jest takie głębokie i nie wiem, chyba na początku to może być niewygodne, w ikea jest niedrogie drewniane za ok. 100zł i chyba to kupię, nie zamierzam kupować specjalnych mebelków z przewijakiem, raczej kupię taki nakładany na łóżeczko a jak dziecko urośnie to i tak trzeba przewijać w bezpieczniejszym miejscu

ja też zastanawiałam się nad turystycznym, ale ono jest takie głębokie i nie wiem, chyba na początku to może być niewygodne, w ikea jest niedrogie drewniane za ok. 100zł i chyba to kupię, nie zamierzam kupować specjalnych mebelków z przewijakiem, raczej kupię taki nakładany na łóżeczko a jak dziecko urośnie to i tak trzeba przewijać w bezpieczniejszym miejscu

tu masz komplet dwa poziomy + przewijak :)

bez ochraniacza

z dużym bocznym odsuwanym wyjściem dla starszaka

http://allegro.pl/babyono-lozeczko-turystyczne-krowka-287-02-wawa-i1691536405.html

zawsze możesz je złożyć i rozłożyć w ogrodzie, u znajomych, na wczasy zabrać ze sobą....

Ostatnia edycja:
Alka:) my z TŻ jesteśmy studentami i nie mamy żadnych dochodów póki co, dlatego nam wszystko kupują:) ale ja nie protestuję:p ostatnio z siostrą się śmiałyśmy, że żeby coś kupić coś dzidziusiowi muszą być wszyscy grzeczni:p bo jest długa kolejka chętnych:p:p dla obu dziadków to pierwszy wnuk/wnuczka:)

Zmp...te za 100 zł z ikea chyba nie mają wyjmowanych szczebelków;> ale dowiedz się;> bo nie wiem na 100 %, ale jakoś coś mi się tak kojarzy...a co do przewijaków to ja własnie takie za 99 zł z ikea kupię:) bo na łóżeczku jakieś takie niewygodne mi się wydaje:) bo jak wyjmiesz dzieciaka z łóżeczka to dopiero wtedy kładziesz tą nakładkę na łóżeczko:) czy manewrujesz z wyjmowaniem dziecka tak, żeby nim o ten przewijak nie walnąć?:D

ja tez polecam firme Ewa Klucze i FIXONI sa swietne gatunkowo i po kilku praniach wygladaja jak nowki :))

ja bardzo lubiłam takie połspiochy, spodenki na gumce. Na allegro jest ich pelno polskich firm :)

ja mam turystyczne lozeczko na dol w domu...moje dziecko go nie lubi. Tradycyjne lozeczka dla mnie sa lepsze.

ja mam komodę z przewijakiem firmy MEBLIK i to jest super sprawa. Takiego przewijaka na łózeczko to nie bardzo widzę...takie niestabilne. Co bylam u kolezanek to narzekaly.
A jedna ma ten z ikei przewijak z polkami i jest fajny. Prosty. Takie najlepsze:)

reklama
Do góry