reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze zakupy

reklama
wiem :) ale to przeleci :) na 56 mamy malo, na 62 i 68 pełen zapas :D a nawetw nadmiarze:-D na 74 tez sporo a na 80 to pierwsze ciuszki hihi.... ide sie z mężowskim poprzytulac

co do tych podpasek to one mają być takie grube bez skrzydełek ma się rozumieć tak?

Alka :D słodkie ciuszki :D ja to tak jak Ty najmniej mam na 56 na 62 i 68 pełen zapas.. na 74 tak sobie a na 80 pełną szafę :)

Alka - ubranka urocze :-) No 80 to moje dziecko teraz nosi, a niektóre spodnie na 80 to jeszcze przydługie są ;-) Szalejesz z tymi zakupami - zostaw sobie trochę tej radości na później jeszcze, bo jak teraz wszystko kupisz na cały rok, to czym potem będziesz sobie humor poprawiać? :-D Bo ja to właśnie lubię sobie pójść na małe zakupki ubrankowe - chandra od razu mija :-D

ja pamiętam, że wysłałam męża do apteki po różne takie pierdółki właśnie po porodzie i przyniósł mi jakieś podpaski bella. były chłonne cienkie i bardzo przewiewne:D

Alka-ciuszki cudne. Też bym kupiła większe, jakby mi się spodobały:). Chyba czas zacząć kupować rzeczy,których mi brakuje, żeby w tyle nie być:-).A tak odnośnie ubranek dla maleństwa, czy uważacie, że kaftaniki bądź koszulki to rzecz zbyteczna? Że lepiej bodziaki kupić?Bo już sobie listę zrobiłam i nie wiem czy sens jest kupować?

Oj kurcze, widzę, że co niektóre z Was to już są zaopatrzone :szok:. Musze przyśpieszyć tempo z zakupami. Mam ciuszki na takiego maluszka, ale no fakt, dzidziuś szybko wyrośnie i trzeba mieć troszeczkę większych ;-). Ale jak tak oglądam te ciuszki takie malutkie i słodziutkie to jej...aż mi się miło robi :-)

reklama
Do góry