ewelina26k
Fanka BB :)
ja kupuje taki Przewijak Miś z gwiazdkami sztywny/KLUPŚ Superbobo na komodzie mam nadstawkę na przewijak i na to kladę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki stojak+wanienka+przewijak i NIE POLECAM. Od razu wanienka trafiła do łazienki
Fajne są takie, które można położyć na komodę (jak w IKEA). Myślę też, że te, które kładzie się na łóżeczko też się sprawdzają bo nie zajmują miejsca a zawsze można chować za łóżeczkiem i wyciągać, kiedy jest potrzebny.
u nas przewijak był zbędny. owszem miałam,ale ani razu nie został użyty. teraz nawet nie zamierzam kupować,myślę że jest to zbędny wydatek.
No wlasnie tak samo myslalam i tak zrobie :-)mam zamiar przewijać na łóżku. Położe pod dzidziusia jakiś podkład aby nic nie zabrudzić i będzie dla mnie tak najwygodniej