reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze zakupy

reklama
Mam taki stojak+wanienka+przewijak i NIE POLECAM. Od razu wanienka trafiła do łazienki
Fajne są takie, które można położyć na komodę (jak w IKEA). Myślę też, że te, które kładzie się na łóżeczko też się sprawdzają bo nie zajmują miejsca a zawsze można chować za łóżeczkiem i wyciągać, kiedy jest potrzebny.

Dziewczyny, zakupy pierwsza klasa. Jostyna-super wózeczek, jakiej firmy?Ja z moimi największymi zakupami czekam do listopada, grudnia bo nie mam niestety jeszcze miejsca, żeby to trzymać.A już w grudniu będę z A. powoli robić kącik dla maleństwa w naszej sypialni.Melisa- z chęcią poprzeglądam rzeczy polecanego allegrowicza, może na coś się skuszę:). A przewijak też mam zamiar kupić, bo podobnie jak Bakaalia mam 170cm a mój A. 186 więc przyda nam się.

Mam taki stojak+wanienka+przewijak i NIE POLECAM. Od razu wanienka trafiła do łazienki
Fajne są takie, które można położyć na komodę (jak w IKEA). Myślę też, że te, które kładzie się na łóżeczko też się sprawdzają bo nie zajmują miejsca a zawsze można chować za łóżeczkiem i wyciągać, kiedy jest potrzebny.

Ja chce wlasnie jak najbardziej praktyczne rzeczy, zeby duzo miejsca nie zajmowaly. Wanienke kupilam zwykla bez stojaka i bede kapala na poczatku w kuchni, a potem w wannie w lazience ja bede kladla :-) I mysle nad przewijakiem czy jest konieczny... Bo czy nie mozna po prostu Maluszka na lozku na kocyku, albo reczniku przewijac? Podlozyc ewentualnie pieluszke terowa, zeby sie nie pobrudzilo.

u nas przewijak był zbędny. owszem miałam,ale ani razu nie został użyty. teraz nawet nie zamierzam kupować,myślę że jest to zbędny wydatek.

co do przewijaków to moja siostra miała taki zakładany na łóżeczko i pamiętam jak mała przebierałam to w ogóle z niczym nie było problemu :) jak dla mnie przewijak jest bardzo potrzebny dla wygody chociażby.. nie wyobrażam sobie schylając się przebierać malucha.. mój kręgosłup by tego nie wytrzymał :)

u nas przewijak był zbędny. owszem miałam,ale ani razu nie został użyty. teraz nawet nie zamierzam kupować,myślę że jest to zbędny wydatek.

No wlasnie tez mi sie tak wydaje. Narazie nie kupuje. Ewentualnie jak stwierdze potem, ze mi go brakuje to sobie dokupie :-)

A wiecie moze gdzie mozna kupic ladne kombinezony dla Maluszkow (tylko takie ala spiworek bez nogawek na nozki)? Bo na Allegro jest malo i jakies takie nieladne, a nigdzie indziej nie widze :-)

niki222 wózek firmy Jedo Pati. Kupiłam używany, ale jest wprost idealny. Tylko po kołach widać ślady użytkowania;)
Melisa co do przewijaka to ja nie kupuję mam zamiar przewijać na łóżku. Położe pod dzidziusia jakiś podkład aby nic nie zabrudzić i będzie dla mnie tak najwygodniej;)

reklama
Do góry