reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Vileyka;P a ja właśnie always najbardziej lubiłam i do nich się skłaniałam dobrze, że mnie ostrzegłaś
Anastazzja
Nie mam bladego pojęcia, bo nie miałam z nimi do czynienia ja na noc używałam alwaysów, a w dzień zawsze o.b, więc zupełnie rozeznania nie mam...
tiramisu1976
Ja polubiłam Naturella - myslicie, że się nadadzą? Nie są chyba tak plastikowe jak Alwaysy..
chodzi o to żeby nie było na podpaskach tej plastikowej sztucznej siateczki...
O matko dziewczyny, ale dawno nie miałąm okresu hahahaaa
No a co do Naturella - ja używam takich dużych na noc jedynie, w dzień, tak jak Wy OB, czasami mniejsze naturella też, dla pewności. One nie mają tej siateczki, ale za to są nasączone jakimś rumiankiem czy czymś. I nie wiem czy takie coś będzie w porządku po porodzie. Bo np teraz nie możemy (nie powinnyśmy) nosić zapachowych wkładek.
No a co do Naturella - ja używam takich dużych na noc jedynie, w dzień, tak jak Wy OB, czasami mniejsze naturella też, dla pewności. One nie mają tej siateczki, ale za to są nasączone jakimś rumiankiem czy czymś. I nie wiem czy takie coś będzie w porządku po porodzie. Bo np teraz nie możemy (nie powinnyśmy) nosić zapachowych wkładek.
ewelina26k
alka jakie fajne:-) ja dziś też kupiłam kilka ciuszków jutro wkleję zdjęcia. A na jaki rozmiar Ty już kupujesz?
reklama