reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
a ja musze zrobic liste. bo co i raz cos mi sie przypomina do kupienia.

a nie wiem czy juz pisalyscie o tym. ja jak Marcelke byl malutki to kupowalam mu specjalnie sol fiziologiczna ( w takich malych ampulkach) i waciki kosmetyczne i tym mu przemywalam oczka, buzke. polecam. bo mozna oczka i woda przegotowana przemywac ale sol chyba lepsza.

Ostatnia edycja:
Tak mi się przypomniało- dziewczyny popatrzcie też na karuzelki Tiny Love-mają- moim zdaniem ciekawsze dla maluszka kolory niż Fisher Price a jakość porównywalna. Ja byłam zachwycona ich zabawkami. Mamy karuzelkę z lampką- fajna sprawa bo czasem w nocy jak Lidka sie budziła to włączałam tęlampkę-ma przygaszone światło- widziałam maluszka a ona się nierozbudzała. Potem zdjęłam ramię od karuzelki a przy łóżeczku została lampka z pozytywką- mała lubiła zasypiać przy tych dźwiękach

Tak mi się przypomniało- dziewczyny popatrzcie też na karuzelki Tiny Love-mają- moim zdaniem ciekawsze dla maluszka kolory niż Fisher Price a jakość porównywalna. Ja byłam zachwycona ich zabawkami. Mamy karuzelkę z lampką- fajna sprawa bo czasem w nocy jak Lidka sie budziła to włączałam tęlampkę-ma przygaszone światło- widziałam maluszka a ona się nierozbudzała. Potem zdjęłam ramię od karuzelki a przy łóżeczku została lampka z pozytywką- mała lubiła zasypiać przy tych dźwiękach
ja widziałam na żywo tiny love i fishera i zdecydowałam się jednak na fishera, za fisherem przemówiły do mnie składające się i otwierające liście a tak to bardzo podobne

reklama
Dziewczynki ja mampytanie apropos specyfiku do kąpieli. Słyszałam że najlepszy jest Oilatum ale jest dość drogi i mało ekonomiczny ale za to nie trzeba stosować po kąpieli żadnej oliwki. Co zamierzacie kupić do kąpieli i po kąpieli maleństwa. Ja zgłupiałam co jest potrzebne a co nie (mydełko, oliwka, puder, szampon?)

Do góry