reklama
Ja też! :-) Ale nie znoszę prasować!! I tu jest duży problem bo ciągle mam stertę prasowania i jak na nią patrzę to mam odruch wymiotny.
A wczoraj byłam w IKEA:-) Kupiłam pościel dla maluszka (w paski bo lubię) i nowy ochraniacz do łóżeczka (tylko w IKEA są takie dookoła łóżeczka a nie tylko na połowę) i ten zielony ręcznik z kapturkiem. Nadal polecam kupować tam prześcieradełka. Mają z dżerseju, z gumką, pakowane po 2 w tzrech kolorach - mięciutkie, świetnie się piorą.
No i oczywiście dla Szymusia też pościel - w auta. Ale się maluch cieszył - bardziej niż z zabawek.
Dorotko-a ja mam wlasnie pytanie a propo tych ochraniaczy na lozeczko. Tak sobie mysle, ze jak sie zalozy taki ochraniacz to Maluszek nic nie widzi. A jak nie ma ochraniacza, to moze sie rozgladac. I zastanawiam sie czy go kupowac...?
Dorotka_23
Fanka BB :)
Dorotko-a ja mam wlasnie pytanie a propo tych ochraniaczy na lozeczko. Tak sobie mysle, ze jak sie zalozy taki ochraniacz to Maluszek nic nie widzi. A jak nie ma ochraniacza, to moze sie rozgladac. I zastanawiam sie czy go kupowac...?
Ja kupowałam z kilku powodów.
1. to zima, ja lubię wietrzyć, ciągle mam gdzieś okno uchylone a nie chcę, żeby wiało bezpośrednio na malucha
2. łóżeczko będzie stało na początku u nas w sypialni, gdzie też stoi biurko Mężusia przy którym czasem do późna pracuje i nie ma jak tego zmienić - maluszek będzie miał trochę intymniej
3. Jak Szymon zaczął się przewracać to ciągle gdzieś się uderzał i wybudzał i ten krótki ochraniacz niczego nie zabezpieczał.
4. Jak dzidzia nie śpi, zwłaszcza taka kilkumiesięczna to nie spędza czasu w łóżeczku tylko np. na podłodze na kocyku, na matach edukacyjnych.
Słyszałam, że niektórzy straszą, że się może zaplątać w ochraniacz. Nic takiego mi się nie zdarzyło za to znajdowałam swoje dziecko z nóżkami poza łóżeczkiem płaczące bo nie mogło się przewrócić z plecków na brzuszek czy odwrotnie. A raz młody przyssał się do szczebelków jak nie miał ochraniacza i mu smoczek wypadł
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
OChraniacz na samym początku aż tak się nie przydaje ale potem jak dzieciaczek się przekręca to tak. Nie raz dzieciaki głową uderzaja w szczeble albo raczki im tam właza i płacz...
Dorotka ikea ma fajne rzeczy. Ja tylko recznikow az tak nie lubie bo sa szorstkie ale posciolki maja gitesowe
Dorotka ikea ma fajne rzeczy. Ja tylko recznikow az tak nie lubie bo sa szorstkie ale posciolki maja gitesowe
Pochwalę się moim dzisiejszym zakupem Te spodenki najbardziej mi się podobają.. Oj jakie słodkie
WYPRZEDAŻ CHŁOPIEC 0-3 NEXT M&S EARLY DAYS (1844729273) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ CHŁOPIEC 0-3 NEXT M&S EARLY DAYS (1844729273) - Aukcje internetowe Allegro
fazerkamm
Fanka BB :)
Joustyna ale suuper!! taniutko i śliczniutkie ubranka!! tylko pozazdrościć!
reklama
Patrycja_Z
Zaciekawiona BB
Bardzo dziękuję za podpowiedź, zawsze kilka złotych do przodu :-)Jak się zarejestrujecie na stronie pampers.pl to można sobie wydrukować kupon na 10% rabatu na pieluszki jedynki i dwójki, na zakup w Carrefour