aga3004
Fanka BB :)
ja śpiworek kupiłam niebieski w paseczki - wiesz męski hih ale żółte były śliczne
ja posiadam właśnie żółty :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja śpiworek kupiłam niebieski w paseczki - wiesz męski hih ale żółte były śliczne
ja spróbuję na początek tych dużych wacików, one sa na moje oko całkiem spore jak na małą dupkę;-)to widać coś się zmieniło bo ja właśnie w szkole rodzenia się dowiedziałam, żeby kąpać w emolientach na początku i o chusteczkach też nic nie było. jakbym miała używać wacików to bym cholery dostała chyba
To dziwne bo właśnie w szpitalach dzieci kąpią w emolientach. No oczywiście zależy jakie stężenie.emolienty sa do problemow skornych a ludzie ich nagminnie uzywaja...nie wiem czemu. Mnie odrazu połozna kazała odstawić
rozmiar jest 68, on tylko tak strasznie wygląda, na wielgachny, bo jest napuszony, ale jak przyłożyłąm w środku body 62 to zostało tylko 3-5cm wolnego... chciałam kupić na 62 ale panie mi odradzały, że może przypadkiem nie wystarczyć na zimę jeśli mały się urodzi duży, a ja miałam 3700, a M. 3600 - dziecko zatem też może zakręcić się koło 4kgAlka,wózek pierwsza klasa ciuszki też mi się podobają. a ten kombinezon to jak rozmiar jest?