reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
emolienty sa do problemow skornych a ludzie ich nagminnie uzywaja...nie wiem czemu. Mnie odrazu połozna kazała odstawić

kupiłam niuniowi body w h&m 3pak z motywem i love mum w sumie oklepany juz ale i tak uwielbiam :) i skarpecioszki
zas w smyku nic nie było na 56...jedynie połspioch ale tkaie nijakie zas Nikodem dostał kapelusz i bedzie amancik :)

to widać coś się zmieniło bo ja właśnie w szkole rodzenia się dowiedziałam, żeby kąpać w emolientach na początku i o chusteczkach też nic nie było. jakbym miała używać wacików to bym cholery dostała chyba:D
ja spróbuję na początek tych dużych wacików, one sa na moje oko całkiem spore jak na małą dupkę;-)

emolienty sa do problemow skornych a ludzie ich nagminnie uzywaja...nie wiem czemu. Mnie odrazu połozna kazała odstawić
To dziwne bo właśnie w szpitalach dzieci kąpią w emolientach. No oczywiście zależy jakie stężenie.
Jak my byłyśmy małe to nas kąpano w naparach z rumianku bo odkaża itd. Dzisiaj już prawie nikt tego nie robi bo rumianek może silnie uczulać. Np. mnie :-)

byliśmy dziś na zakupach i zdecydowaliśmy się na wózek - będzie bolder - taki :) Implast Bolder ECOLINE SD wózek+fotel+torba+10XGr (1847145185) - Aukcje internetowe Allegro kolor emerald :)

i kupiliśmy też synkowi kilka ciuszków :)
IMG_0151.jpgIMG_0152.jpgIMG_0153.jpgIMG_0154.jpgIMG_0155.jpgIMG_0156.jpgIMG_0157.jpgIMG_0158.jpg
pencil.png

Alka fajne ciuszki...
Podoba mi się określenie "kilka ciuszków"... tia kilka ;-)
No ja mamie dałam cynka, że w Lidlu jest parę fajnych rzeczy. Już mi zameldowała, że ojca wyciągnęła i zakupów dokonała :-)
No i wózek też fajny, spora gondola, a to ważne na zimę

Ostatnia edycja:
Alka;) super wózeczek:D cieszę się, że spodobał Ci się ten bolder:) nasze dzieciaki będą miały super wózki:D ja już nie mogę się doczekać niedzieli, żeby pojechać po mój:D:D dziś kupiliśmy też używane adaptery do fotelika maxi-cosi za 50 zł:D teraz rozglądam się za torbą do wózka:) bo te z x-landera wcale nie są takie fajne, a kosztują majątek (150 zł)

reklama
Alka,wózek pierwsza klasa :) ciuszki też mi się podobają. a ten kombinezon to jak rozmiar jest?
rozmiar jest 68, on tylko tak strasznie wygląda, na wielgachny, bo jest napuszony, ale jak przyłożyłąm w środku body 62 to zostało tylko 3-5cm wolnego... chciałam kupić na 62 ale panie mi odradzały, że może przypadkiem nie wystarczyć na zimę jeśli mały się urodzi duży, a ja miałam 3700, a M. 3600 - dziecko zatem też może zakręcić się koło 4kg

Do góry