reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Dziewczyny wkleję moją listę tutaj, bo na wątku głównym mam wrażenie, że zginie w ciągu 5 minut - za dużo się tam dzieje....

Gdyby się którejś chciało wpisać ilościowo ile mam dokupić body, kaftaników, śpiochów, długie czy krótkie rękawy .... chodzi mi szczególnie o te rozmiary i 56, 62 i 68 ... bo ja kompletnie tego wszystkiego nie ogaraniam. Jakaś czarna magia :-D ....
otwieram szufladę i niby dużo, no ale...
Więc mam tak:

rozmiar 56:

body długi rękaw 56 - 3szt + 8 używanych (dostałam w spadku)
body krótki rękaw - 5szt używane
kaftanik - 3 szt używany
pajac 56 - 4 nowe + 5 używanych
bluzka 56 - 3 sztuki
półśpiochy 56 - 1 szt
śpiochy welurowe 56 - 2szt

rozmiar 62:

body długi rękaw 1szt + 1 szt używane
body krótki rękaw 62 - 1 szt
kaftanik 62 - 1 szt + 1 szt używany
półśpiochy 62 - 2 szt
bluza welur 62 - 1szt
koszula 62 - 1szt
dżinsy 62 - 1szt
śpiochy na naramkach bawełna 62 - 4szt używki
pajac 62 - 3 nowe + 6 używek
body welurowe 62 - 1szt

rozmiar 68:

body długi rękaw 68 - 3 szt
body krótki rękaw 68 - 1szt używka
śpiochy na naramkach bawełna 68 - 1szt
śpiochy na naramkach welur 68 - 1szt
sztruksy 68 - 1szt

rozmiar 74:

bluza - 1szt
body długi rękaw - 1szt

...

do tego mam:
2 pary rajstop 56-62
dwa śliniaki
5 czapeczek bawełnianych
4 pary skarpetek cienkich
1 para skarpetek grubszych
3 pary niedrapek

i teraz kochane ....

Co powinnam kupić z ciuszków?????

Help me plisssssssssssss :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wkleję moją listę tutaj, bo na wątku głównym mam wrażenie, że zginie w ciągu 5 minut - za dużo się tam dzieje....

Gdyby się którejś chciało wpisać ilościowo ile mam dokupić body, kaftaników, śpiochów, długie czy krótkie rękawy .... chodzi mi szczególnie o te rozmiary i 56, 62 i 68 ... bo ja kompletnie tego wszystkiego nie ogaraniam. Jakaś czarna magia :-D ....
otwieram szufladę i niby dużo, no ale...
Więc mam tak:

rozmiar 56:

body długi rękaw 56 - 3szt + 8 używanych (dostałam w spadku)
body krótki rękaw - 5szt używane
kaftanik - 3 szt używany
pajac 56 - 4 nowe + 5 używanych
bluzka 56 - 3 sztuki
półśpiochy 56 - 1 szt
śpiochy welurowe 56 - 2szt

rozmiar 62:

body długi rękaw 1szt + 1 szt używane
body krótki rękaw 62 - 1 szt
kaftanik 62 - 1 szt + 1 szt używany
półśpiochy 62 - 2 szt
bluza welur 62 - 1szt
koszula 62 - 1szt
dżinsy 62 - 1szt
śpiochy na naramkach bawełna 62 - 4szt używki
pajac 62 - 3 nowe + 6 używek
body welurowe 62 - 1szt

rozmiar 68:

body długi rękaw 68 - 3 szt
body krótki rękaw 68 - 1szt używka
śpiochy na naramkach bawełna 68 - 1szt
śpiochy na naramkach welur 68 - 1szt
sztruksy 68 - 1szt

rozmiar 74:

bluza - 1szt
body długi rękaw - 1szt

...

do tego mam:
2 pary rajstop 56-62
dwa śliniaki
5 czapeczek bawełnianych
4 pary skarpetek cienkich
1 para skarpetek grubszych
3 pary niedrapek

i teraz kochane ....

Co powinnam kupić z ciuszków?????

Help me plisssssssssssss :rofl2:

Moja siostra mowi ze kawtaniki to nie dobra rzecz bo sie podwijaja gniota i nie sa bardzo funkcjonalne lepiej na to miejsce kup takie komplety spiochy sweterek...Jak ubierzesz same body a na gore spiochy to zadne kaftaniki nie sa potrzebne.Po co te koszule?

malutkans świetny strój !!! najpiękniejszy groszek jakiego w życiu widziałam :-)
a maleństwo zrobi w nim prawdziwa furorę :-)

Moja siostra mowi ze kawtaniki to nie dobra rzecz bo sie podwijaja gniota i nie sa bardzo funkcjonalne lepiej na to miejsce kup takie komplety spiochy sweterek...Jak ubierzesz same body a na gore spiochy to zadne kaftaniki nie sa potrzebne.Po co te koszule?
Koszulę mam póki co jedną - elegancką hehe młody musi być modny :p

reklama
Malutkans-fasola super!!!!!
Alka, Melisa-ja tez tak jakby zielona w sprawach zakupowych, no bo wiecie, po tylu latach drugie dziecko, to jak pierwsze ;) Ucze sie od Was- mamusie z bb.
Fiona-ja tez uwazam, ze kaftaniki sa do niczego. ja bede zakladac body

Do góry