reklama
piękne ciuszki ale tak się właśnie zastanawiam... a jeśli na kolejnym usg z dziewczynki nagle zrobi się chłopiec? i co z tymi różowymi sukieneczkami będzie? albo odwrotnie różnie to bywa,poszperałam trochę w necie i z tego co wyczytałam takich pomyłek jest pełno
Aninaaa- no tak, jest taka mozliwosc :-) Ide w srode na usg, to moze potwierdzi juz na 100%, bo ostatnio mi lekarz mowil, ze na 99% Dziewczynka, ale kazdy sie moze mylic :-) Ale sie tym nie przejmuje, najwyzej kupie nowe ubranka niebieskie i juz :-) A te beda dla nastepnego Bobaska ;-) Najwazniejsze, zeby Maluszek byl zdrowy - reszta to dodatki :-)
Ostatnia edycja:
No wlasnie :-)Melissa, święta racja. Najważniejsze aby dzieciaczki zdrowe były. A jak będą sobie przez pierwsze tygodnie leżeć w różach chłopaczki toż się przecież też nic nie stanie....
Melisa, Pola - słodziachne te Wasze ciuszki ....
Pola Ty u tego sprzedawcy powinnaś dostać rabat bo też zamierzam u niego zrobić niemałe zakupy
Dziewczyny, mam kolejne pytanie z typu idiotycznych ....
Układając ciuszki w szafie dzielicie tylko na rodzaje typu body, śpiochy, pajace ... czy na rodzaje i rozmiary, czy na same rozmiary ....
Kurde... mam wrażenie, że jak to małe już się wykluje to zginę PPPPPPP
Pola Ty u tego sprzedawcy powinnaś dostać rabat bo też zamierzam u niego zrobić niemałe zakupy
Dziewczyny, mam kolejne pytanie z typu idiotycznych ....
Układając ciuszki w szafie dzielicie tylko na rodzaje typu body, śpiochy, pajace ... czy na rodzaje i rozmiary, czy na same rozmiary ....
Kurde... mam wrażenie, że jak to małe już się wykluje to zginę PPPPPPP
ewelina26k
Fanka BB :)
mi się wydaje, ze prędzej z dziewczynki chłopiec się zrobi...bo jak widać ewidentnie pitoka to jak moze odpaść;-)
A ja mam takie pytanko:
Co sie kupuje do wozka? :-)
Jakis kocyk, koderke, czy co? I co sie daje na spod wozka?
Alka- ja sobie uloze na innej polce rozmiar 56, a na innej 62. Dodatkowo poukladam rodzajami tzn. osobo kaftaniki, a osobno spioszki itd. :-)
Co sie kupuje do wozka? :-)
Jakis kocyk, koderke, czy co? I co sie daje na spod wozka?
Alka- ja sobie uloze na innej polce rozmiar 56, a na innej 62. Dodatkowo poukladam rodzajami tzn. osobo kaftaniki, a osobno spioszki itd. :-)
Ostatnia edycja:
Melisa - doświadczone mamusie już nas chyba mają dość - co myślisz??
A co do wózka hmmm na pewno kupię gruby kocyk a reszta - też nie wiem
Chyba tak... ;-)
Ale co zrobic, jak tu tyle "skomplikowanych" spraw... jak poukladac ubranka, ile pieluszek, jaki rozmiar kocyka, co do wozka ;-)
reklama