reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Pola śliczne ciuszki :)
Maryś zgadzam się z Tobą w 100% że nie ma sensu kupować dużo na rozmiar 56 i 62 :) tym bardziej że każdy jak do Was przyjdzie odwiedzić Maleństwo to na bank coś dla niego przyniesie :)

reklama
Pola- ale cudenka :-) Kupowalas na Allegro u jakiegos jednego sprzedawcy? Mozesz podac namiary? ;-)
Fiona- bardzo ladne zakupy :-)

A to moje najnowsze zakupy :-)

Załączniki

• n1.jpg
    n1.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 30
  • n2.jpg
    n2.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 28
  • n3.jpg
    n3.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 29
  • n4.jpg
    n4.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 28
  • n5.jpg
    n5.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 32
  • n6.jpg
    n6.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 32
  • n7.jpg
    n7.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Meliska, nie ma sprawy. Bodziaki wszystkie u minimundo: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A pajace i półśpiochy w Justinex: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Pierwszy raz zakupy robiłam u jednego i u drugiego, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na przesyłkę...

O mamo, dziewczyny... Byłam teraz w aptece i po drodze miałam Smyka: dokupiłam śpioszki bawełniane z welurkową bluzeczką w komplecie, półśpiochy bawełniane i ciepłą welurkową bluzę z kapturem. Zakładam, że teściowa dowiezie jeszcze co nieco, dlatego ogłaszam absolutny koniec wydawania kasy na ciuszki!!! Poszło już na to osiem stówek :/ gdzie? jak? kiedy?
Obiecuję sobie, że przejrzę garderobę małej dopiero tuż przed porodem i ewentualnie domówię/kupię to czego brakuje, a co jest niezbędne!

piękne ciuszki :) ale tak się właśnie zastanawiam... a jeśli na kolejnym usg z dziewczynki nagle zrobi się chłopiec? :D i co z tymi różowymi sukieneczkami będzie? albo odwrotnie :D różnie to bywa,poszperałam trochę w necie i z tego co wyczytałam takich pomyłek jest pełno :)

Aninaa, spokojnie, raczej z dziewczynki chłopca nie zrobi. Takie mam wrażenie, że to głównie chłopcy okazują się dziewczynkami - bo się np pępowina pokazała nie tam gdzie trzeba. Czytałam kilka for i nie wiem czy kiedykolwiek trafiłam na to, że któraś mama mówiła, że np z Ani zrobił się Maciuś:)

Chyba, że się mylę i wśród styczniówek tak było a ja jestem gapa i nie wczytałam się :)

reklama
u myszki było coś podobnego :) z dziewczynki zrobił się chłopiec,ale nie wiem w jakim tygodniu była stwierdzona płeć więc lepiej jak myszka się wypowie sama :)
a to że przez całą ciążę zakładano że będzie dziewczynka,a urodził się chłopiec to pełno takich "informacji" w sieci. odwrotnie zresztą też:)

Do góry