Dorotka_23
Fanka BB :)
Donia a czy jest taka na allegro? i czy ewentualnie wrzuciłabyś fotkę bo właśnie szukam koszulek i stanikówja kupilam z Italian Fasion z gumkami, jest swietna i w takim kroju kupilabym jeszcze jedna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Donia a czy jest taka na allegro? i czy ewentualnie wrzuciłabyś fotkę bo właśnie szukam koszulek i stanikówja kupilam z Italian Fasion z gumkami, jest swietna i w takim kroju kupilabym jeszcze jedna
o masz całkowita racje. u mej szwagierki mimo iz okna wiecznie pootwierane w domu nawet w zimę jest strasznie gorąco i dzieciaczki wiecznie przegrzane były.Alka to zalezy jak masz w domu zima. Jesli sama siedzisz w krotkim to dzieciak tez sie zagotuje jak jest zapakowany w bety plus grube ubrania. Mnie jest ciezko doradzic, u mnie bylo cieplo, mala byla w krotkich ciuchach a ja i tak walczyłam z potowkami i cieplym karczkiem
dużo wszystkiego masz ja jak mam komplet kaftanik i śpioch to już zamiast body i pajaca. i na odwrot. mysle ze 7 zestawów body+pajac lub kaftanik+śpioch wystarcza.na 62 mam
7 bodów
6 kompletów spioch i kaftanik(jeszcze dokupię)
6 pajaców