reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Mgordon, pytasz o Gucie? Bo piszesz gaga i nie wiem, czy to faktycznie do mnie Jeśli pytasz o Gucie, to obejrzyj ten filmik na youtubie tam jest wszystko pokazane i wyjaśnione odnośnie zapiętka http://www.youtube.com/watch?v=0zo-6wnlabc
Sterntaler fajne, ale u nas szybko podeszwa zniszczyła się w praniu...
Agatko, kupony dostałam w paczce od Hippa i kilka dni temu dostałam przesyłkę z Nestle tu były kupony na gerbery, bobo fruty, mleko nan i mleko gerber... Jutro zobaczę co mi zostało, jeśli chcesz wyślę Ci...
Sterntaler fajne, ale u nas szybko podeszwa zniszczyła się w praniu...
Agatko, kupony dostałam w paczce od Hippa i kilka dni temu dostałam przesyłkę z Nestle tu były kupony na gerbery, bobo fruty, mleko nan i mleko gerber... Jutro zobaczę co mi zostało, jeśli chcesz wyślę Ci...
zebrra
Potrójna mama :)
Justynka, kupiłam takie, tylko używane KRZESEŁKO DO KARMIENIA OMEGA BEBE CONFORT Wys0zł (1859380530) - Aukcje internetowe Allegro
Zebra
Tak do ciebie nazwa mi sie pomotała facet mnie zainteresował teraz musze znalezc miejsce gdzie bede mogła je pomacac i poniuchac
A my mamy te skarpety w stanie bdb do dzisiaj po ok.2 lata noszenia beda dla Olka, ale kupowłam w sklepie ulicznym nie na allegro.
Tak do ciebie nazwa mi sie pomotała facet mnie zainteresował teraz musze znalezc miejsce gdzie bede mogła je pomacac i poniuchac
A my mamy te skarpety w stanie bdb do dzisiaj po ok.2 lata noszenia beda dla Olka, ale kupowłam w sklepie ulicznym nie na allegro.
Ostatnia edycja:
_Angel_
Mama małej stokrotki
Widze że rozmawiacie o krzesełkach do karmienia.Moja Bianka ma takie :KLUPS KRZESELKO DO KARMIENIA SAFARI WYSYLKA 24H (1862626941) - Aukcje internetowe Allegro dostała je od moich dziadków a swoich pradziadków w prezencie na chrzciny
aneczka1526
Fanka BB :)
Angel mi sie podobaja te krzeselka ale czy oparcie jest regulowane?? bo na teraz to jeszcze nie za bardzo takie krzeselko bo mala jeszcze nie powinna siedziec w takie pozycji (jesli brak regulacji)
_Angel_
Mama małej stokrotki
aneczka1526 niestety nie jest regulowane.Dlatego póki co karmie ją w leżaczku.Ale jak już będzie siedzieć samodzielnie to przeniesiemy się do krzesełka.Mi bardzo sie to podoba ponieważ jak będzie jeszcze większe to możemy zrobić krzesełeczko z stolikiem.
Tak tak tak, moja tez ma po braciszku takie krzeselko i uwazam za super sprawe
Teraz wiadomo nie siada w nim, ale jak juz bedzie samodzielnie siedziec, to naprawde POLECAM.
Rowniez jako stoliczek nie koniecznie do jedzonka sie sprawdza jak pisze Anapi, inwestycja na lata
Teraz wiadomo nie siada w nim, ale jak juz bedzie samodzielnie siedziec, to naprawde POLECAM.
Rowniez jako stoliczek nie koniecznie do jedzonka sie sprawdza jak pisze Anapi, inwestycja na lata
reklama
ludzikruda
Zaciekawiona BB
ironia ja przez 2 pierwsze tyg go nie miałam, to prawie w nocy nie spałam, bo nad kołyską wisiałam i patrzyłam czy oddycha...pewnie jeszcze z rok poużywamy, a później zhandlujemy;-) monitor zapewnia mi spokojny sen. Zobacz - wsadziła nosek w ochraniacz, skoro monitor się włączył, to musiała nie oddychac 15sek...A co by było jakby nie piknął? Nie wiem, może sama by się zaczęła wiercić i zmieniła pozycję, a może nie...
Ja tez posiadam monitory oddechu -oczywiscie 2 szt tez na poczatku nie spalam co chwile sprawdzalam czy oddychaja.
A raz jak sie monitor wlaczyl ta nie wiedzialam ze umiem tak szybko po schodach biegac malo nog nie polamalam.
Na szczescie dziecko tylko sie w poprzek lozeczka ulozylo .
Podziel się: