reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
No nasz kombinezon rozmiar 74 jest ogromniasty - Wojcik- zawsze trafiam na ciuchy od nic z dziwna rozmiarówka, a Olek dopiero 62 i wszystkie rekawy mu i tak długie.

w ogóle dziwne te rozmiarówki, wczoraj tescowe bodziaki na 6-9 m-cy kupiłam, bo 3-6 już w kroku się ciągną, a ona przecież 4,5 m-ca ma dopiero:szok: z coccodrillo jeszcze lepiej - bodziaki 74 idealne, a kombinezon 68 dobry, w 74 topi się...

U nas oilatum sprawdza się rewelacyjnie i póki co nie będziemy zmieniać.

Dziewczyny, a o co chodzi bo ja słabo łapię, że parafina pochodną ropy jest? No i co w związku z tym, bo ja nie kumam? Większośc sobstancji zapachowych to też jej pochodne i ? Balneum nie ma parafiny ale ma substancje zapachowe... Nie dajmy się zwariować.

Zeberko ja też napaliłam się na Gucie po tym jak widziałam je w ddtvn.
Jak chodzi o to usztywnianie butów, to pamietam jak moja bratanica była rehabilitowana, to zwracali uwagę by kostka była wolna, by mała uczyła się łapać równowagę.

witajcie dziewczyny. kupiłam dla córci butelke Avent różową 260 ml scf684_27__fv_.jpg. czy któraś już ją miała, i może powiedzieć jak się sprawuje? czy za każdym razem trzeba zakładać tę uszczelkę co jest w środku i czy można ją wyparzać w sterylizatorze do mikrofalówki?

reklama
no właśnie ja miałam wcześniej te białe wersje i nie było tych dodatkowych uszczelek w środku, prócz tej białej.
Co chwilę coś wymyślają :-)

Do góry