reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Mgordon, pytasz o Gucie? Bo piszesz gaga i nie wiem, czy to faktycznie do mnie :) Jeśli pytasz o Gucie, to obejrzyj ten filmik na youtubie tam jest wszystko pokazane i wyjaśnione odnośnie zapiętka http://www.youtube.com/watch?v=0zo-6wnlabc

Sterntaler fajne, ale u nas szybko podeszwa zniszczyła się w praniu...

Agatko, kupony dostałam w paczce od Hippa i kilka dni temu dostałam przesyłkę z Nestle tu były kupony na gerbery, bobo fruty, mleko nan i mleko gerber... Jutro zobaczę co mi zostało, jeśli chcesz wyślę Ci...

Zebra
Tak do ciebie nazwa mi sie pomotała:zawstydzona/y::-D facet mnie zainteresował teraz musze znalezc miejsce gdzie bede mogła je pomacac i poniuchac :-D

A my mamy te skarpety w stanie bdb do dzisiaj po ok.2 lata noszenia beda dla Olka, ale kupowłam w sklepie ulicznym nie na allegro.

Ostatnia edycja:
Angel mi sie podobaja te krzeselka ale czy oparcie jest regulowane?? bo na teraz to jeszcze nie za bardzo takie krzeselko bo mala jeszcze nie powinna siedziec w takie pozycji (jesli brak regulacji)

aneczka1526 niestety nie jest regulowane.Dlatego póki co karmie ją w leżaczku.Ale jak już będzie siedzieć samodzielnie to przeniesiemy się do krzesełka.Mi bardzo sie to podoba ponieważ jak będzie jeszcze większe to możemy zrobić krzesełeczko z stolikiem.

Angel moja corka miala takie krzeselko, fajne, ale duzo miejsca zajmuje, jednak do dzisiaj ma je w swoim pokoju jako krzeslo i stolik do malowania - inwestycja na lata

Tak tak tak, moja tez ma po braciszku takie krzeselko i uwazam za super sprawe :tak:
Teraz wiadomo nie siada w nim, ale jak juz bedzie samodzielnie siedziec, to naprawde POLECAM.
Rowniez jako stoliczek nie koniecznie do jedzonka sie sprawdza jak pisze Anapi, inwestycja na lata :tak:

reklama
ironia ja przez 2 pierwsze tyg go nie miałam, to prawie w nocy nie spałam, bo nad kołyską wisiałam i patrzyłam czy oddycha...pewnie jeszcze z rok poużywamy, a później zhandlujemy;-) monitor zapewnia mi spokojny sen. Zobacz - wsadziła nosek w ochraniacz, skoro monitor się włączył, to musiała nie oddychac 15sek...A co by było jakby nie piknął? Nie wiem, może sama by się zaczęła wiercić i zmieniła pozycję, a może nie...

Ja tez posiadam monitory oddechu -oczywiscie 2 szt :) tez na poczatku nie spalam co chwile sprawdzalam czy oddychaja.
A raz jak sie monitor wlaczyl ta nie wiedzialam ze umiem tak szybko po schodach biegac :szok: malo nog nie polamalam.
Na szczescie dziecko tylko sie w poprzek lozeczka ulozylo :-D.

Do góry