reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

no, no, ale wczoraj były pustki:tak: mam nadzieję, że dziś będzie ruch:-)
my dziś na 19 na badanie dna oka z Mają, strach mnie ograrnia na samą myśł, bo pewnie będzie strasznie płakać:-( wczoraj byłam o 23 w tesco, wróciłam o 1. Jedyny plus taki, że kolejek nie ma. Kupiłam 10szt bodziaków 6-9m-cy, bo z 3-6 Maja już wyrosła:szok: pampki czwórki i spodenki sztruksowe:-) nie pamiętam kiedy coś dla siebie kupiłam...

edit: ale ze mnie jełop, nie dziwne, że pustki jak na zakupowym piszę, a nie na ogólnym...

Ostatnia edycja:
reklama
na rossmanowskiej promocji gerbera zrobiłam duży zapas i kupiłam 28 słoiczków deserków :tak:

Mowa już była o pierwszych bucikach jak dzieciaczki zaczną nam stąpać, jednak ja teraz poszukuje takich bucików zimowych do wózka, bo nie zawsze kombinezon będzie w użyciu. Czasem tylko kurtka i jeansiki i takie butki a'la emu chyba w sam raz NEXT-ŚLICZNE KOZACZKI SASZKI EMU 2/18/10cm. 6-12m. (1873054540) - Aukcje internetowe Allegro
Kupujecie takie cuda?
Moja Hanula ma już stopkę 10,5cm więc żeby przejeździła zimę musze kupić juz takie na 13cm
:szok:

mrsmoon
&&&& za Majeczkę, my jutro jedziemy m.in. do okulisty i nie wiem co nas czeka :szok:

Ostatnia edycja:
Icak, ja kupiłam takie
Buciki - Bobas, Buciki, 3 - 6m-cy, różne kolory -

te beżowe, zdecydowałam się właśnie na nie bo całkiem miękkie, podeszwa tez. Wiem o co Ci chodzi, teraz już czasem sąb. zimne wieczory i nie zawsze zakładam mu kombinezon- czasami rajstopki, spodnie, ciepła kurteczka i na stópki te bamboszki właśnie. Przydadzą się też u moich rodziców- strasznie u nich rano zimno...

reklama
No, ja generalnie też na kombnezon się nastawiam;) Mam kombinezony w rozmairach 62, 68,74, 80... Hihi, od groma:) Ale czasem jak dzień ciepleszy- może być kurteczka i takie buciczki właśnie. Alebo jak samochodem...

Do góry