reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
dzięki dziewczyny za info o matach

Skarpetki u nas też ciągle są ściągane, Hania tak przebiera nogami że nia ma szans na utrzymanie ich na nóżkach

Mateusz jeszcze nie zrzucił skarpetki :-) chyba mu za ciasne daje ;-)
mam te same co mysia i są super, mam też z firm z reserved kids, tup tup, c&a i jakieś bez firmowe i wszystkie są ok

ja mam głównie skarpetki ze smyka, dostałam taki komplet 7 par. Nie spadają, trzymają się bardzo mocno, wręcz mam wrażenie że ściągacz jest zbyt obciskujący i może utrudniać krążenie. Więc często ściągacz zakładam na niższą warstwę materiału w skarpecie.

Dziewczyny podpowiedzcie mi bo przez niewyspanie mam w ostatnich dniach problem z logicznym myśleniem (otępienie ciążowe mi się przypomina :p) - czy skoro karmię piersią, mleko swoje jeśli ściągnę raz na jakiś czas to podgrzewam w miseczce z gorąca wodą, słoiczków nie planuję Małej dawać tylko swoje jedzenie a nawet jeśli to podgrzeję w mikrofalówce - to czy mi jest potrzebny podgrzewacz???
Kupiłam TT jeszcze w ciąży żeby był na wszelki wypadek (jak z resztą wiele innych rzeczy które teraz tylko mi miejsce zabierają ale to inna sprawa :)) ale chyba mi się nie przyda... przydałaby się za to kasa za niego i wolne miejsce w szufladzie pod łóżeczkiem :) czy może jeszcze dać mu szansę, znajdę mu jakieś zastosowanie czy dalej będzie kurz zbierał??? sama już nie wiem....

wiesz co ,sama nie wiem,może jak później nie będzie już jeść w nocy tylko pić np,to jej picie podgrzejesz?ale to raczej też można inaczej rozwiązać..
skoro i tak ci "jeść" podgrzewacz nie woła,to go zostaw,na wszelki wypadek,a zawsze można go sprzedać...tak myślę

reklama
Do góry