reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

ja mam wodę w termosie gorącą i zimną obok i jak robie w nocy mleko to mieszam ,zajmuję mi to ok 10s.:-D

madzioolka ja mam ten drugi leżaczek, z tymi grubszymi nogami i bardziej za tym obstawiałam,bo jak dla mniej jest bardziej stabilniejszy i jeszcze Anti(20kg) na nim siada. ma też pałąk z zabawkami i reguluje się oparcie i podstawę można zmienić z kołyski na fotelik.

FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18K (1794937185) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ja kupiłam używany za 112,50 =zabawki jakieś

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jestem leniwa mama odnośnie robienia mieszanki -kupuję wodę dla niemowląt w Rossmanie i bez podgrzewania sypię proszek, mieszam i już. Działa :-)

Dziewczyny polecam zabawki edukacyjne dla maluszków - pluszaki.
My mamy już pandę z Lamaze, potem Maja dostała lwa z Playgro a wczoraj jeszcze lalę z Lamaze :)
Teraz leży na macie i gada z każdym po kolei, uśmiać się można jak im opowiada :) to niesamowite jak przyciągają Jej uwagę różnymi fakturami, strukturami, kolorami odgłosami :) próbowalam Ją zainteresować zwykłym pluszakiem dalmatyńczykiem (też przecież czarno-biały) ale Majka go kompletnie olała :)

oto nasza kolekcja:
lew playgro.jpglalka ametka lamaze.jpglamaze_panda.jpg

i krysia lubi takie letnie mleczko?

my w takie upaly dawalismy letnie nie ciepłe mleko ;) ale kolacje i obiad zawsze cieplejszy dostaje :)

ja co prawda mm nie podaję ale jak robię herbatkę to musi być ciepła, innej Majka nie wypije, nawet jak jest upał :) wodę w wanience też też lubi cieplejszą niż zalecana, takie ciepłolubne to moje dziecię :)

Olek tez uwielbia ciepłe mm, przy letnim czy zimnym marudzi i wypija tylko wtedy gdy bardzo jest głodny.
Forever young
Jaka to jest ta woda z Rossmana?

Ja robie mm na mineralnej niskomineralizowanej no i oczywiscie niegazowanej wodzie.

reklama
jest też woda "mama i ja" którą można podawać bezpośrednio niemowlętpom bez przegotowania. U mnie w sklepie pod domem sprzedają ale ja cycowa więc niewiele korzystam:) I żywca też ponoć można dawać. Nie mówię o piwie:)

Do góry