reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
no właśnie Aestima od kiedy 3 wprowadzałaś?
Bo Matiego ju 2 obciskają a mam ich jeszcze dużo i zastanawiam sie czy 3 nie kupić

Ironia ja mam wrażenie, że te pieluchy belli są większe niż reszta. Miałam je na początku w szpitalu a w domu przeszłam na pampersy 1 i były dużo mniejsze od Belli 1. Teraz używamy zamiennie Pampers 2 lub Dada 2.

Polecam wkładki laktacyjne Penaten. Miłe w dotyku, dość cienkie i nie kleją się do cyca.

Ja na 3 przeszłam tak z 6 dni temu- miały miał gdzieś 5200g. Pampersy są chyba mniejsze od dady moim zdaniem...:)

Ironia my też jak traschka używamy zamiennie pampers 2 i dada 2 i obie obciskają w nożkach, zastanawiam sie czy małego to nie boli albo choć nie drażni. Mam ich jeszcze sporo i stąd moje obawy.

Aestima dzieki mój ma gdzieś ponad 4 i pól kg na "moje oko". W czwartek ide na szczepienie to sie konkretnie dowiem

gdzie obciskaja w nozkach czy w brzuszku? ;-)
No właśnie???
Bo Majkę obciskają na nóżkach i zastanawiam się czy to możliwe żeby już był czas na 3? przecież ona ma dopiero miesiąc, z drugiej strony wczoraj ją ważyliśmy i tak w przybliżeniu ma jakieś 5kg a 2 są od 3 do 6 kg no i udeczka moje dziecię ma coraz pulchniejsze :)

Ja dopiero dzisiaj wprowadziłam 2,kupiłam mega pakę huggies newborn póki co są ok ale to dopiero pierwszy dzień.Po za tym tak zachwalałyście te pieluszki z biedronki że dzisiaj pojechałam z moim M i kupiliśmy jedną pakę dada 2.Zobaczymy jak się u nas sprawdzą.

:szok::szok::szok:Zaczynam się martwić o mojego młodego bo my jszcze 1 libero używamy i dopiero zaczyna być dobre dla niego,wcześniej dużo za duże.Ale przybiera na wadze ,bo widzę to po ciuszkach

reklama
Do góry