reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
no właśnie Aestima od kiedy 3 wprowadzałaś?
Bo Matiego ju 2 obciskają a mam ich jeszcze dużo i zastanawiam sie czy 3 nie kupić

Ironia ja mam wrażenie, że te pieluchy belli są większe niż reszta. Miałam je na początku w szpitalu a w domu przeszłam na pampersy 1 i były dużo mniejsze od Belli 1. Teraz używamy zamiennie Pampers 2 lub Dada 2.

Polecam wkładki laktacyjne Penaten. Miłe w dotyku, dość cienkie i nie kleją się do cyca.

Ja na 3 przeszłam tak z 6 dni temu- miały miał gdzieś 5200g. Pampersy są chyba mniejsze od dady moim zdaniem...:)

Ironia my też jak traschka używamy zamiennie pampers 2 i dada 2 i obie obciskają w nożkach, zastanawiam sie czy małego to nie boli albo choć nie drażni. Mam ich jeszcze sporo i stąd moje obawy.

Aestima dzieki mój ma gdzieś ponad 4 i pól kg na "moje oko". W czwartek ide na szczepienie to sie konkretnie dowiem

gdzie obciskaja w nozkach czy w brzuszku? ;-)
No właśnie???
Bo Majkę obciskają na nóżkach i zastanawiam się czy to możliwe żeby już był czas na 3? przecież ona ma dopiero miesiąc, z drugiej strony wczoraj ją ważyliśmy i tak w przybliżeniu ma jakieś 5kg a 2 są od 3 do 6 kg no i udeczka moje dziecię ma coraz pulchniejsze :)

Ja dopiero dzisiaj wprowadziłam 2,kupiłam mega pakę huggies newborn póki co są ok ale to dopiero pierwszy dzień.Po za tym tak zachwalałyście te pieluszki z biedronki że dzisiaj pojechałam z moim M i kupiliśmy jedną pakę dada 2.Zobaczymy jak się u nas sprawdzą.

:szok::szok::szok:Zaczynam się martwić o mojego młodego bo my jszcze 1 libero używamy i dopiero zaczyna być dobre dla niego,wcześniej dużo za duże.Ale przybiera na wadze ,bo widzę to po ciuszkach

reklama
Do góry