reklama
My mielismy bella 2 ze szpitala i tez były za duze i przeciekały ale 2 z rosmana i z biedronki nie przeciekaja i lepiej sie trzymaja.
Dada moim zdaniem sa miekkie jak pampersy, napewno bardziej niz haggisy i happy.
Chusteczki z nivei sa mniej nasaczone.
Dada moim zdaniem sa miekkie jak pampersy, napewno bardziej niz haggisy i happy.
Chusteczki z nivei sa mniej nasaczone.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
czy dada są miękksze niz bella happy?
zdecydowanie!!!
Silva - mam właśnie to samo, dzięki za podpowiedz
Dziewczyny a dodatkowo na bioderka pieluszkujecie szeroko pieluszką tetrową? Ja używam pieluszek bella hapy newborn i one są sztywne i wydaje mi się że dodatkowe pieluszkowanie jest zbędnę. Jak zakładam pampersy to widzę dużą różnicę w miękkości.
A ile kosztują pieluszki DADA newborn i mini?
A ile kosztują pieluszki DADA newborn i mini?
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dada 2 czyli od 3-6 kg (ja juz takich używam a mój ma dopiero tydzień, wielkością nie różnią sie prawie od happy 1)są po 26zł 78 pieluch więc opłaca się jak nic - polecam!!!
dzięki mamusiu! jutro na pewno zaopatrzymy się w biedronkowe pieluchy. Chusteczki też próbowałam i są ok. Co prawda z tym wyciąganiem to zawsze wyciągnie się więcej niż jedna, ale to nie stanowiło problemu bo jakiś czas temu skorzystałam z promocji (4pak za chyba 12zł). Wyszło naprawdę tanio.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Silva - Lansiloh są w Mothercare ( tamże przeceny ostatnio ).
Co do pieluszek to się zachwycam 1 Rossmana i wciąż wybieram się do Biedronki po Dada - pod najbliższą nie za bardzo jest gdzie parkować :-( Mam też w odwodzie Bella 1 ale wydaje mi się, że Młoda jeszcze za chuda na nie.
Co do pieluszek to się zachwycam 1 Rossmana i wciąż wybieram się do Biedronki po Dada - pod najbliższą nie za bardzo jest gdzie parkować :-( Mam też w odwodzie Bella 1 ale wydaje mi się, że Młoda jeszcze za chuda na nie.
Ivona83
Fanka BB :)
Ja narazie używam piluch pampers newborn a dady mam dopiero na później czyli 2 bo była kiedys mega promocja w biedronce i kupiłam pakę z 200 szt.
Husteczki to tylko Bambino - jak dla nas rewelacja
Maść na pupę narazie używam ze szpitala a na potem mam ziejkę lub sudocrem - dopiero do przetestowania
Płyn do kąpieli i oliwkę Hipp - też jak dla mnie super, na później mam kosmetyki bambino - też do przetestowania :-)
Husteczki to tylko Bambino - jak dla nas rewelacja
Maść na pupę narazie używam ze szpitala a na potem mam ziejkę lub sudocrem - dopiero do przetestowania
Płyn do kąpieli i oliwkę Hipp - też jak dla mnie super, na później mam kosmetyki bambino - też do przetestowania :-)
Aestima
Fanka BB :)
dziewczyny- ja kupiłam dziś w rossmanie 2 paczki pampers active baby 3 za 89,90. Szał, bo normalnie jedna paczka 54 kosztuje. W dodatku to paczki economy więc zamiast 62 pieluch jest 82 w paczce. Chusteczki pampersa dostałam gratis!) Promocja ponoć do środy i obejmuje wszystkie rozmiary
reklama
Podziel się: