reklama
szaleństwo!!! a ja mam 2 opakowania po 90 sztuk huggiesów do opchnięcia - dostaliśmy w prezencie, ale Maja ma chude udka i bokiem jej wycieka wszystko...i zastanawiam się gdzie ja mogę je sprzedać? na allegro to chyba tylko z odbiorem osobistym, bo z wysyłką to już się nie będzie opłacać
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
My dziś zakładaliśmy Majce Pampersy Premium Care, mamy całe opakowanie 72 sztuk w rozm 2 i szkoda żeby się zmarnowała no i porażka - jak dla mnie to są tak cienkie że w ogóle nie wchłaniają i chwilę po tym jak Mała się zsikała albo nawet puściła bączka z małym kleksem to był ryk ogromny że mokro i w ten sposób w ciągu godziny przebrałam ją chyba 5 razy... co z innymi pieluszkami nie miałoby miejsca... więc nie polecam...
Racja! Ja generalnie pampersów nie używam, miałam tylko kilka próbek i założyłam Małemu jak szliśmy do lekarza. Masakra...całe siuśki-a synuś potrafi nasiusiać- przeleciały przez ten wąski i cienki wkład pampersa. Mieliśmy też happy...niby ok, ale jakieś takie sztywne i kwadratowe. A dady najlepsze :-)My dziś zakładaliśmy Majce Pampersy Premium Care, mamy całe opakowanie 72 sztuk w rozm 2 i szkoda żeby się zmarnowała no i porażka - jak dla mnie to są tak cienkie że w ogóle nie wchłaniają i chwilę po tym jak Mała się zsikała albo nawet puściła bączka z małym kleksem to był ryk ogromny że mokro i w ten sposób w ciągu godziny przebrałam ją chyba 5 razy... co z innymi pieluszkami nie miałoby miejsca... więc nie polecam...
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czy promocje w poszczególnych sklepach są wprowadzane na całą Polskę ale udało mi się wczoraj w Tesco zakupić giga paczkę Huggisów 3 (5-9kg) sztuk 128 za 49,99zł. Wychodzi 0,39zł za sztukę. Promocja trwa od 01.07-31.07.11. Sprawdźcie w swoich Tesco.
reklama
traschka
Mama Marysi
a ja dostałam w prezencie chusteczki musteli i jestem zachwycona. I jednocześnie wściekła, że je dostałam, bo są cholernie drogie i na pewno ich nie będę kupować. A po takich fajnych chusteczkach ciężko wrócić do najtańszych rossmanowskich. Chyba zrobię przejściówkę przez niveę żeby nie wywołać u siebie takiego szoku
Chusteczki mają świetne zamykane opakowanie na zatrzask, pięknie pachną, są grube i niesamowicie wydajne. Wystarcza mi jedna do wytarcia wszystkiego, a normalnie zuzywałam ok 3. Więc jak tak policzyć to może wcale tak drogo nie wychodzą...
Chusteczki mają świetne zamykane opakowanie na zatrzask, pięknie pachną, są grube i niesamowicie wydajne. Wystarcza mi jedna do wytarcia wszystkiego, a normalnie zuzywałam ok 3. Więc jak tak policzyć to może wcale tak drogo nie wychodzą...
Podziel się: