reklama
Maedzioolka masz rację, że możliwość podniesienia podnóżka jest chyba bardzo ważna dla takiego maluszka, a krzesełko Bambi chyba tej funkcji nie ma:-( ale ma dla mnie inne istotne funkcje, a mianowicie regulację odległości między tackami, a dzieckiem oraz podnoszone podłokietniki. Czy Wasze krzesełko ma możliwośc regulacji odległości tacek? Dla mnie o tyle jest to ważne, że moja Natalia jest drobniutka i myślę, że to byłoby znacznym ułatwieniem.
Kasiawilde dzięki za odpowiedź. Bardzo fajny ten walec, a powiedz jeszcze czy te pojemniczki silikonowe są w jakiś sposób zamykane? Mają jakieś wieczko?
Forever moja Iskierka też generalnie rozmiar 62 nosi, choć coraz więcej 68, ale mamy i takie co jeszcze 56 pasują
Kasiawilde dzięki za odpowiedź. Bardzo fajny ten walec, a powiedz jeszcze czy te pojemniczki silikonowe są w jakiś sposób zamykane? Mają jakieś wieczko?
Forever moja Iskierka też generalnie rozmiar 62 nosi, choć coraz więcej 68, ale mamy i takie co jeszcze 56 pasują
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Setana moje krzesełko ma te funkcje o których piszesz: odległość tacki jest regulowana - trzy odległości, podłokietniki można podnieść gdy nie ma tacki bo dno nich jest ona montowana, ale tak samo jest i w tym krzesełku które Ty wkleiłaś.
kasiawilde
Fanka BB :)
Setana, myślę, że są, w sumie uznałam to za pewniak, ale dam znać jak przesyłka dotrze
Madzioolka no cóż mogę więcej powiedzieć jak tylko to, że musisz się zgłosić do firmy z prośbą o prowizję od zdobytych klientów i za reklamę:-) Przekonałaś mnie, też kupię Natalii to krzesełko
Kasiawilde pytam dlatego, że gdzieś widziałam podobne ale właśnie bez wieczka, na zasadzie jak pojemniki do lodu. Czekam zatem na info jak dotrze przesyłka.
Kasiawilde pytam dlatego, że gdzieś widziałam podobne ale właśnie bez wieczka, na zasadzie jak pojemniki do lodu. Czekam zatem na info jak dotrze przesyłka.
Ojej, jaka kruszynka! :-) Edi już zaczął 80-tki nosić Jeszcze jest w nich zapas, ale niewielki ;-)
Zolza moja Natalka jest kruszynką, chyba wdała się w mamusię, bo tatuś ma ponad 180 cm. Jak to kiedyś pan doktor powiedział zapaśniczką z pewnością nie będzie i ja się w sumie z tego cieszę.
A Egarek to faktycznie już kawał chłopaka Super że znów jesteś, brakowało nam Ciebie ;-)
A Egarek to faktycznie już kawał chłopaka Super że znów jesteś, brakowało nam Ciebie ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
rozmiar 80 , my pewnie za rok o tej porze o ile nie później Młoda jest drobna w geny Taty.
reklama
Podziel się: